25. 6. 2005

KDE JE TÁ KAINOVÁ ?

KDE JE TÁ KAINOVÁ ?

Je smutné, ako sa Slovenská televízia dokáže verbálne biť o bezvýznamné " osobnosti "/ typu Belohorcová, či Mikla. Ešte horšie je, keď na ten účel komunikačné centrum STV využíva tabloid, ako zbraň na zvyšovanie popularity média. Vždy sa to obráti proti médiu, predovšetkým , ak je verejnoprávnym.

Dohodnuté!

Devätnásťročná Prievidžanka Mirka Ábelová a generálny riaditeľ STV Richard Rybníček si na včerajšom stretnutí "tľapli" na spoluprácu. Šéf verejnoprávnej televízie jej dal možnosť presadiť sa na obrazovke ako profesionálke. A ponúkol jej hneď tri lukratívne fleky! Vedenie verejnoprávnej televízie zvažuje niekoľko možností, kde a ako by sa mohla Mirka Ábelová uplatniť. A práve preto sa s ňou generálny riaditeľ STV Richard Rybníček včera stretol. "Jej moderátorské schopnosti, prirodzenosť a výrečnosť by sme mohli zužitkovať v pripravovanej televíznej šou Slovensko hľadá SuperStar, kde by sa stala členkou realizačného tímu," prezrádza hlavnú tému včerajšej schôdzky člen manažmentu STV Branislav Zahradník. Podľa zistení Nového Času dostala Ábelová ponuku aj na uvádzanie súťažného programu, ktorý by mal štartovať v januári. Treťou možnosťou sú "dokrútky" v relácii Extra. "Po rozhovore so slečnou Ábelovou máme dojem, že jej príbeh o tom, čo sa stalo, je autentický. Je to milé a skromné dievča, ktoré študuje žurnalistiku. My jej dáme v STV šancu presadiť sa normálne a profesionálne," konštatoval Zahradník. 03.11.2004- Nový čas P.S. Ty vole... Akú reláciu má vlastne tá Kainová ? Po vystúpeni v Kuul klube by som jej nedal ani potlačiť auto. Sanchez Illich Ramirez CARLOS

24. 6. 2005

VÝROKY TÝŽDŇA

VÝROKY TÝŽDŇA "Avšak uvidíte spomínanú americkú verziu SuperStar, uričte zistíte, že aj američania sa od nás majú čo učiť." Richard Rybníček v relácii Odpovede z obrazovky P.S. Hlavne vo vysokych nákladoch a nízkom zisku. Sanchez Illich Ramirez CARLOS "Zdá sa, že licenčná rada si myslí, že toto naše konanie je v rozpore so zákonom. Odvoláme sa však na Najvyšší súd. Nechceme, aby sa do právoplatného rozsudku vyvolával dojem, že STV porušila zákon. Novinári by radi videli krv." Branislav Zahradník o rozhodnutí Rady pre vysielanie a retransimisiu udeliť STV pokutu za SuperStar "Ambícia, že STV má vychovávať avzdelávať, je nafúkaná a pomýlená. Ponúkame len alternatívu s jedinou ambíciou: presvedčiť ich, aby to pozerali," Richard Rybníček v rozhovore pre Týždeň. "Môžem potvrdiť, že generálny riaditeľ STV Richard Rybníček sa so slečnou Belohorcovou stretol. Zachytili sme, že sa po dlhšej dobe plánuje profesionálne vrátiť na Slovensko, a tak sme jej ponúkli moderovanie niektorej z existujúcich relácií našej televízie. V hre je však viac možností. Mal by to byť formát, ktorý by jej čo najviac vyhovoval. Uvidíme, ako sa rozhodne - loptička je teraz na jej strane dvorca." Branislav Zahradník P.S. Kde je vlastne tá loptička ? !

Zaživa v Bystrici, po smrti v nebi

Zaživa v Bystrici *, po smrti v nebi

Nemám nič proti schopnostiam Zlatice Puškárovej. Vôbec nič. To myslím ako návestie. Televízia Markíza oznámila, že bude opäť vysielať dokumentárny cyklus Tucet. Šiesta séria nových dvanástich portrétov osobností z rôznych oblastí života – kultúry, politiky, športu či ekonomiky odštartuje na televíznych obrazovkách už začiatkom júla V ďalších 15-minútových profiloch uvidia diváci okrem iného aj novinárku Zlaticu Puškárovú. Myslím si, že jej to skôr ublíži, ako pomôže. Čo už potom môže dokázať ? Čo ju bude motivovať ? Pulitzer ? Cena Literárneho fondu...? To myslím ako záver. * Záhorskej

23. 6. 2005

VOT - BUKVY

VOT - BUKVY
Úplní hlupáci a múdri ľudia sú neškodní. Nebezpeční sú len tí napolovicu hlúpi a napolovicu múdri. Voltaire
Svojou snahou ,protiútokmi v posledných dňoch a poučným, objednaným rozhovorom v nezávislom týždenníku Týždeň, Richard Rybníček dosiahol jedno.
Áno, verejnosť je asi na jeho strane, pretože sa STV dá pozerať, konečne tam nie sú verejno právne sprostosti, ktoré aj tak nikto nevie definovať, pôvodná tvorba, nejaký chudák Chudík ,bažiaci za peniazmi a skupina darmožráčov, ako Vladimír Balco,Eva Borušovičová,Ivan Fíla,Dušan Hanák,Kvetoslav Hečko, Peter Hledík,Juraj Jakubisko, Martin Kákoš,Peter Kerekes,Juraj Lihosit, Miloslav Luther,Matej Mináč, Juraj Nvota,Stanislav Párnický,Roman Petrenko,Dušan Rapoš,Laura Siváková,Peter Solan,Miroslav Šindelka,Martin Šulík,Dušan Trančík.
A to som spomenul len režisérov.
To je to, čo sa nevdojak v úsilí ochrániť seba samého ,Richardovi Rybníčkovi podarilo.
Rozdeliť ľudí.
Z umelcov urobiť nielen nepriateľov STV, ale i národa.
To sú však myšlienky , ktoré som už počul. "Keď počujem slovo kultúra, vyťahujem revolver." Joseph Goebbels A striasa ma. Je povážlivé, ak jediným a neotrasiteľným pomocníkov, ktorý nikdy nepochybuje je vydavateľský dom Ringier Slovakia.
Ten, ktorý vydáva manipulatívny tabloid.
Spojenie v Európe priam nevídané.
A škodlivé pre televíziu verejnej služby. Bližšie by bolo už len pomenovanie televízia verejného domu.... Nakoniec- len na ľud sa treba obracať : "....ozvali ste sa vy, televízny diváci, obrovským množstvom mejlov, listov, podporných reakcií na to, čo sa v Slovenskej televízii deje, na to, akým smerom ide. Ozvali ste sa a nie je vás málo a je vás stále viac, niekoľko tisíc..... ... nedáme sa odradiť, vtesnať do nejakej situácie, ktorá by nás vyprovokovala k nejakej neprimeranej reakcii. Sme štvorčlenná, vysokoškolsky vzdelaná rodina. Nechápeme, prečo istá skupina ľudí si dovoľuje rozprávať za nás všetkých. ....." Nuž a toto obedujem každú nedeľu, po príchode z omše.
P.S. a na okraj :
Je pravdou / a je na to vyše 500 svedkov/, ako Richard Rybníček predbehol celú kondolenčnú radu na pohrebe Stana Radiča Je pravdou ,že sa okázalo sa podpísal na listinu Je pravdou , že potom na kameru, so strašne smutným a odhodlaným výrazom prehlásil, že o Stanovi Slovenská televízia nakrúti dokument. Je pravdou , že keď sa to už nehodilo, začal Radić patriť medzi tých, ktorým doba a diváci nepriali.

Úprimnosť nadovšetko

Úprimnosť nadovšetko Martin - preco otvorene nepriznate vplyv v TV Markiza? Vase "nie", ktore znamena vlastne "ano" - pouzivate to takto aj v beznom zivote? S detmi, manzelkou, rodicmi? Nikdy som svoj vplyv nezatajoval. Ale je pravda, že už nie som spoločnkom, nakoľko moje obcodné podiely ostali u mojich obchodných partnerov. Je to všeobecne známe a čudujem sa, že to považujete za nepriznanie vplyvu. Napokon moja mnaželka je členom predstavenstva a pracuje ako vedúca vydania redakcie spravodajstva - tiež známe a dostupné údaje. Takže, aké zatajovanie? Pavol Rusko -Pravda online

22. 6. 2005

Veľké sestry

Veľké sestry
Bude JOJ tou televíziou, ktorá prepálila uvedenie novej reality show na trh ?
Zdá sa, že áno.
Dokonca na to minula viac peňazí, než STV na Superstar.
S istotou sa dá povedať, že TV Markíza bude prvá, ktorá BigBrother spustí.
Bude zaujímavé sledovať, ako sa zachová Endemol v súvislosti s predajom Valo Világ do Českej a Slovenskej republiky distribútorom IKO, pretože pôvodné teritorilne dohody zneli inak.
TV JOJ totiž ani nezvolila šťastnú taktiku s blokáciou a registráciou domén Bigbrother.sk cez No Comment Group, s.r.o. a Velkybrat.sk cez MAC TV .
Obe sú navyše priamo prelinkované na web TV JOJ.
Endemol je vlastníkom slovnej známky VEĽKÝ BRAT a BigBrother je medzinárodne registrovaná a chránená ochranná známka. Takže nás bude čakať asi horúca jeseň.
Otázne je, kto prehrá.
Pre TV JOJ by to bol definitívny koniec.

TIE BABY !

TIE BABY !
Víťazka minuloročnej súťaže Miss Slovensko Adriana Pospíšilová sa určite na Zoznamch záujmových skupín ocitla čírou náhodou, podobne ako Martin Rehák. Nie je vôbec pravdou, že má dlhodobý vzťah so ženatým šéfom najagresívnejšej skupiny- piťovcov- Ďurom Ondrejčákom, ktorý býva ,podobne ako Adriana , v Lamači. Výhovorka môže byť podobná, ako u otca Martina Reháka, že sa jeho syn ocitol v zoznamoch preto, že bývajú na tej istej ulici ako Piťo. Takže- vždy zameňte len ulice a ste v pohode. Bezúhonní a netrestaní. No , vrchol drzosti od tých policajtov, néé. ? Inak , v počasí TV JOJ, je Adriana skvelá. Prejavuje sa zvláštnou artikuláciou a lamačským prízvukom. Ale o jazyk nejde. Teší nás, že sa sa Adriana už v detstve zaujímala viac o chlapčenské hry s autami, ako obliekanie bábik, a že sa v živote sa riadi heslom: „Čo ma nezabije, to ma posilní.“ Podobne sa tešíme na na Zuzanu Belohorcovú, ktorú priam pozýval do pracovného pomeru v STV sám generálny riaditeľ Richard Rybníček . Moderovať by vraj mala šport, čo môže byť pozitívna správa, lebo nič horšie sa športu v STV nemohlo prihodiť, ako Ľubica Kostercová. Pre Zuzanu Belohorcovú, by však v STV mohli vymyslieť reláciu Extra za vodou, kde by uvádzala dojemné spomienky na Jozefa Svobodu Romana Deáka. Karin Svobodová by jej mohla asistovať. Sponzor by sa iste našiel, stačí sa poobzerať po Zoznamoch mafiánov. Treba sa však poponáhľať, jeden nikdy nevie.

POUČNÉ

POUČNÉ . myslim, ze ste spravili obrovsku kus roboty, ktora je vidiet a na stv sa da konecne pozerat. drzim Vam palce, najma ked markizacia sa Vas snazia znicit ako len svojimi manipulaciami vedia, ale nedajte sa odradit!! drzim palce! Uprimne dakujem. Je to zasluha celeho manazmentu, ale aj vsetkych pracovnikov a spolupracovnikov STV. Fakt je ten, ze utoky sa budu urcite stupnovat, ci uz otvorenou alebo skrytou formou. Predpokladam, ze mnohe budu cielene cez niektorych clenov Rady STV. Sme radi, ze pozorne sledujete situaciu okolo STV. Opakujem, vasa podpora je pre nas rozhodujuca. Vdaka za to co robite pan Rybnicek, vdaka i za Galacticu, ktora pojde tento tyzden... A dufam, ze sa na obrazovkach STV dockame aj nejakeho toho Star Treku. A tiez by som rad videl na obrazovke jeden kresleny serial mojej mladosti :) Mlade ninja korytnacky??? Dakujeme za podporu. Mlade Ninja korytnacky nemame. Koncom roka uvedieme 13-dielny serial Hviezdna Galactica. Star Trek nemozeme vysielat, pretoze nemame prava. Ma ich ina televizia. Nevadi Pan Riaditel,aj tak mate moje velke sympatie.Ako som uz spominal,ste najlepsi Riaditel aj s managementom na slovensku.Maju sa od vas co ucit,ty blbci,co skodia Stv... Dodik, dakujem za pochopenie a podporu. Dobry den Pan Riaditel.Velmi pekne vam dakujeme za to co robyte pre nas televiznych divakov.Konecne niekto na spravnom mieste a zo schopnostami.nedajte sa znicit neprajnikmi a drzte sa.Rodina Bartosova Surany Mila rodina Bartosova, dakujeme za podporu. Riso, drzim Ti silno-silno palce, neprajnikov pocuvaj, ale nenechaj sa nimi znechutit, robis to dobre!!! Drz sa! Verona, FiFUK 1988 :-) 13:34 Verona, uprimne dakujem. Pan Riaditel.Neuvazujete o vysielani Sprav Stv podobne ako ste spravili Ota?Bolo by to velmi zaujimave,keby moderatori boli priamo vscene.Ved ked uz mate to najmodernejsie studio na slovensku tak treba toho vyuzit.No nie?Dakujem za odpoved Diskutujeme o zmenach v spravodajstve a nevylucujem, ze pridu velmi skoro. Nechajte sa prekvapit. Viac prezradzat nechcem. Pekny den. čo si vy myslíte o tom ako na VGás markíza stále a neprestajne útoči, ale pravdu Nie je to prijemne, najma ked viete, ze to je na objednavku. Ale uz sme si zvykli a najma verime vam divakom, ktori to bez problemov viete "precitat". My aj vieme kto to robi, ale verte, ze s tym sa vysporiadame tu v zakulisi, aby sme vas tym neobtazovali. Je to sucast konkurencneho boja. Pan Riaditel,cital som, ze STV pripravuje neaku Reality show na semptember,vraj vas chcu ozenit.Je to pravda? :) Uvazovali sme o formate, v ktorom by bohaty muz hladal svoju zenu. Ale rozmysleli sme si to. Kolegovia zartovali, aby som to bol ja. Samozrejme to bol iba zart, ale vidite, co vsetko sa "vynesie" z televizie.:) Z chatu s Richardom Rybníčkom

P.S. Drtivú časť podporných otázok zasielali tí istí ľudia, predovšetkým Dodík

21. 6. 2005

BREAKING NEWS-JPP

BREAKING NEWS-JPP Podľa našich veľmi neoverených informácií z podzemného hnutia štatutárny zástupca Marcel Para odchádza k 1.7.2005 z STV a na jeho miesto nastupuje produkčná SuperStar Alena Majorošová. / Z Košíc, pochopiteľne/. P.S. Zľakli sme sa, že Belohorcová...

NEKONEČNÝ PRÍBEH

NEKONEČNÝ PRÍBEH Rada pre vysielanie a retransmisiu dnes udelila Slovenskej televízii pokutu 1 milión 810 tisíc. Najväčšiu časť pokuty - jeden a pol milióna, zaplatí verejnoprávna televízia za reklamu počas SuperStar. Zákon STV porušila aj zaradením reklamy cez relácie Pošta pre teba a Extra. Nesprávne tiež ako program označila Simpsonovcov a sponzora v Štúdiu futbal. Slovenská televízia už dostala pokuty za SuperStar v celkovej výške 3 milióny korún, čím sa zisk zo SuperStar javí úplne inak. A dosiahnutý nezákonnými prostriedkami. Opäť treba zdôrazniť, že nie komerčné televízie, ale verejnoprávna STV bola v roku 2004 najpokutovanejšou televíziou , ktorej Rada pre vysielanie a retransmisiu uložila pokuty v súhrnnej výške 1,4 milióna korún.

MEDIA NEWS

MEDIA NEWS Vznikla nová :
"Iniciatíva Verejnosť za súčasnú verejnosť za verejnoprávnosť terajšieho manažmentu STV "
Petičný výbor :
Sanchez Illich Ramirez CARLOS
Ajman al-Zawahírí
Andreas Baader
Ulrike Meinhof
Gudrun Ensslin

Miesto pre náhody ?

Miesto pre náhody ? Verejná súťaž 1) Identifikácia obstarávateľa Slovenská televízia, Bratislava IČO: 00 167 398 Mlynská dolina 845 45 Bratislava kontaktná osoba: Ing. Jozef Holečko tel. č./fax: 02/60 61 22 73, 02/60 61 44 35 e-mail: holecko@stv.sk, www.stv.sk 2) Typ zmluvy Zmluva na poskytnutie služby Kategória služby: 27. Súhlasíte so zverejnením tohto oznámenia v prípade zmluvy na poskytnutie služby kategórie 17 až 27? Áno. 3) Ide o uzavretie rámcovej zmluvy? Nie. 4) Nomenklatúra KP 75.25.1. 5) Názov predmetu obstarávania Doplnenie členov závodného hasičského zboru v Slovenskej televízii, Bratislava. 7) Predpokladaná cena (bez DPH) 2 000 000 Sk. 9) Identifikácia úspešného uchádzača Dušan Urban - Dug service, IČO: 4 130 776, A. Markuša 22, 979 01 Rimavská Sobota. 10) Informácie o zmluvnej cene a o najnižšej a najvyššej ponukovej cene (bez DPH) Celková zmluvná cena: Asi 2 000 000 Sk. 11) Dátum uzavretia zmluvy 26. 4. 2005 12) Počet ponúk a) doručených: 1 b) zahraničných: 0 c) vyhodnocovaných: 1 13) Zverejnenie oznámenia o vyhlásení metódy verejného obstarávania VVO č. 26 z 8. 2. 2005, označenie oznámenia 01618-MSS. 15) Doplňujúce informácie Vzhľadom na charakter obstarávanej služby nie je možné zmluvnú cenu v Sk bez DPH doplniť presne, pretože v platobných podmienkach uzavretej zmluvy je stanovená hodinová sadzba na konkrétny výkon, ktorých presné množstvo nie je možné v súčasnosti stanoviť. 16) Dátum odoslania oznámenia Obchodné meno: Dušan Urban - DUG service IČO: 41307763 Miesto podnikania: Rimavská Sobota A. Markuša 22 Podnikateľa v registri vedie: ObÚ v Rimavskej Sobote Číslo živnostenského registra: 650- 10139 B. Predmety podnikania. 1. SPROSTREDKOVANIE OBCHODU A SLUŽIEB V ROZSAHU VOĽNEJ ŽIVNOSTI Deň vzniku oprávnenia: 09.11.2004 2. ÚČTOVNÉ A EKONOMICKÉ PORADENSTVO Deň vzniku oprávnenia: 09.11.2004 3. UPRATOVACIE SLUŽBY Deň vzniku oprávnenia: 09.11.2004 4. VEDENIE ÚČTOVNÍCTVA Deň vzniku oprávnenia: 09.11.2004 5. KÚPA TOVARU NA ÚČELY JEHO PREDAJA KONEČNÉMU SPOTREBITEĽOVI (MALOOBCHOD) V ROZSAHU VOĽNÝCH ŽIVNOSTÍ Deň vzniku oprávnenia: 09.11.2004 6. KÚPA TOVARU NA ÚČELY JEHO PREDAJA INÝM PREVÁDZKOVATEĽOM ŽIVNOSTI (VEĽKOOBCHOD) V ROZSAHU VOĽNÝCH ŽIVNOSTÍ Deň vzniku oprávnenia: 09.11.2004 Spoločnosť, ktorá v STV vykonáva služby ochrany objektov : DUG s.r.o. ul. Alexandra Markuša 22 Rimavská Sobota 979 01 konateľ Dušan Urban Alexandra Markuša 567/22 Rimavská Sobota 979 01 Miestom pre náhody je : Slovenská televízia Mlynská dolina Bratislava 845 45 Vedúci organizačnej zložky: Ing. Marcel Para, štatutárny zástupca ,Koenského 61 Košice 040 01 od: 23.01.2003 Mgr. Richard Rybníček,Pribišova 8 Bratislava 841 05 od: 14.01.2003

20. 6. 2005

OBČERSTVOVACÍ KÚTIK

OBČERSTVOVACÍ KÚTIK Správa o stave slobody prejavu na Slovensku v roku 1997 ELEKTRONICKÉ MÉDIÁ Najhlasnejším zásahom do slobody prejavu bolo vypnutie niekoľkých rádií Slovenskými telekomunikáciami. Ako dôvod uviedli nezaplatenie pohľadávok. Rádiu Twist vypli telekomunikácie vysielač najskôr v bratislavskom a neskôr v stredoslovenskom regióne. Pohyb podobný pohybu uvedenému v časti o regionálnych médiách nastal v STV, ktorá sa najskôr pokúsila sprivatizovať vysielanie STV 2 priamo a teraz skúša nepriamo - uzatvorením koprodukčných zmlúv so súkromnými podnikateľmi, blízkymi HZDS. Podľa informácie Rádia Twist bol v tejto súvislosti v STV stiahnutý moderátor P. Novák, ktorý odmietol v hlavnej spravodajskej relácii prečítať text zameraný na kampaň STV voči TV Markíza. Napriek terajším často opakovaným výhradám, argumentom a nesúhlasu riaditeľa Markízy P. Ruska s privatizáciou STV 2, sa totiž v tom čase snažil aj on licenciu získať. Možno však príde aj o Markízu. "Pokiaľ ani ekonomické postihy za vysielanie skrytej a neoddelenej reklamy nepovedú v TV Markíza k náprave, hrozí jej ako krajné riešenie konanie na odobratie vysielacej licencie," oznámila riaditeľka kancelárie Rady SR pre rozhlasové a televízne vysielanie J. Grujbárová. Rada už udelila pokutu Markíze v sume niekoľko miliónov korún za opakované porušenie zákona o reklame a porušenie podmienky o prerušovaní programov reklamou. Markíza by už upozornenie o porušení licenčnej podmienky mala mať na stole - podľa oznámenia J. Grujbárovej totiž odmietla odvysielať opravu nesprávnych údajov, o ktorú požiadal generálny prokurátor. STV pokračovala v ťažení proti hlave štátu, keď zmanipulovala prejav M. Kováča k výsledkom madridského rokovania, znamenajúceho neprijatie Slovenska pod bezpečnostný dáždnik NATO. Odvysielala ho až neskôr a medzi jednotlivé časti prezidentovho prejavu vsunula vysvetľujúce názory premiéra Mečiara. Hovorca prezidenta V. Štefko označil počin STV za "hrubý, neprofesionálny a primitívny".

POKUTY NAŠE KAŽDODENNÉ

POKUTY NAŠE KAŽDODENNÉ N á v r h p r o g r a m u zasadnutia Rady pre vysielanie a retransmisiu, 21. 6. 2005 Šetrenie sťažnosti Návrh na začatie správneho konania Sťažnosť č. 1136/160-2005 zo dňa 20.5.2005 sťažovateľ: právnická osoba (na vysielanie programu Správy STV zo dňa 6.5.2005) Správa o šetrení sťažnosti č. 1136/160-2005 smerujúcej proti vysielaniu Slovenskej televízie Vysielateľ: Slovenská televízia – vysielateľ na základe zákona Kontrolný monitoring Správa č. 29/2005/TV o monitorovaní vysielania programu Kreatívny ateliér (Digitál) (monitorované dni: 23. 04. 2005 a 25.05.2005) Vysielateľ: Slovenská televízia (Dvojka) – vysielateľ na základe zákona Šetrenie sťažnosti Sťažnosť č. 1087/155-2005 zo dňa 17.5.2005 sťažovateľ: právnická osoba (na vysielanie programu Reportéri z 27.4.2005, reportáž Pridrahý most) Správa o šetrení sťažnosti č. 1087/155-2005 smerujúcej proti vysielaniu Slovenskej televízie Vysielateľ: Slovenská televízia - vysielateľ na základe zákona Šetrenie sťažnosti Sťažnosť č. 1246/163-2005 zo dňa 2.6.2005 sťažovateľ: fyzická osoba (na vysielanie programu Odpovede z obrazovky z 22.5.2005) Správa o šetrení sťažnosti č. 1246/163-2005 smerujúcej proti vysielaniu Slovenskej televízie Vysielateľ: Slovenská televízia - vysielateľ na základe zákona Návrh na uloženie sankcie – pokuty SK č.: 18-PgO/O-194/2005 zo dňa 25.01.2005 Doplnenie: Správa o šetrení bodu 2) sťažnosti č. 2552/163-2004 (dodržiavanie § 20 ods. 5 zák. č. 308/2000 Z. z.) (monitorovaný program/deň: „Simpsonovci“) ÚK: Slovenská televízia, vysielateľ na základe zákona Návrh na uloženie sankcie - pokuty SK č.: 8-PgO/O-123/2004 zo dňa 11.01.2005 Doplnenie: Správa č. 75/04/TV (dodržiavanie § 38 ods. 2 zák. č. 308/2000 Z. z.) (monitorovaný program/deň: „Štúdio futbal, 8.9.2004“) ÚK: Slovenská televízia, vysielateľ na základe zákona Návrh na uloženie sankcie - pokuty SK č.: 52-PgO/O-367/2005 zo dňa 22.02.2005 Doplnenie: Správa o šetrení sťažností č. 82/4-2005; č. 256/24-2005; č. 251/23-2005 a č. 166/13-2005 smerujúcich voči Slovenskej televízii (dodržiavanie § 35 ods. 6 zák. č. 308/2000 Z. z.) (monitorovaný program/deň: „Pošta pre teba, 25.12.2004“) ÚK: Slovenská televízia, vysielateľ na základe zákona Návrh na uloženie sankcie - pokuty SK č.: 53-PgO/O-368/2005 zo dňa 22.02.2005 Doplnenie: Správa o šetrení sťažností č. 82/4-2005; č. 256/24-2005; č. 251/23-2005 a č. 166/13-2005 smerujúcich voči Slovenskej televízii (dodržiavanie § 35 ods. 6 zák. č. 308/2000 Z. z.) (monitorovaný program/deň: „Slovensko hľadá Superstar (Silvestrovské vydanie)“, 31.12.2004“) ÚK: Slovenská televízia, vysielateľ na základe zákona Návrh na uloženie sankcie - pokuty SK č.: 54-PgO/O-369/2005 zo dňa 22.02.2005 Doplnenie: Správa o šetrení sťažností č. 82/4-2005; č. 256/24-2005; č. 251/23-2005 a č. 166/13-2005 smerujúcich voči Slovenskej televízii (dodržiavanie § 35 ods. 6 zák. č. 308/2000 Z. z.) (monitorovaný program/deň: „Extra“, 31.12.2004“) ÚK: Slovenská televízia, vysielateľ na základe zákona Návrh na uloženie sankcie - pokuty SK č.: 56-PgO/O-371/2005 zo dňa 22.02.2005 Doplnenie: Správa o šetrení sťažností č. 82/4-2005; č. 256/24-2005; č. 251/23-2005 a č. 166/13-2005 smerujúcich voči Slovenskej televízii (dodržiavanie § 35 ods. 6 zák. č. 308/2000 Z. z.) (monitorovaný program/deň: „Slovensko hľadá Superstar“, 28.1.2005“) ÚK: Slovenská televízia, vysielateľ na základe zákona Návrh na uloženie sankcie - pokuty SK č.: 93-PgO/O-536/2005 zo dňa 22.03.2005 Doplnenie: Správa o prešetrení sťažnosti č. 252/27-2005 (bod 4) a 253/29-2005 (bod 2) smerujúcich proti Slovenskej televízii (dodržiavanie § 35 ods. 6 zák. č. 308/2000 Z. z.) (monitorovaný program/deň: „Slovensko hľadá Superstar“, 21.1.2005) ÚK: Slovenská televízia, vysielateľ na základe zákona Návrh na začatie správneho konania Doplnenie: Materiál PKO o neodvysielaní oznamu o porušení zákona pred programom „Odpovede z obrazovky“ (monitorovaný deň: 12.6.2005) ÚK: Slovenská televízia, vysielateľ na základe zákona.

19. 6. 2005

Konečne inovácia !

Konečne inovácia !
Jednotka PONDELOK 04.07.2005 21:30 Super Star 42 min. Kým vieš spievať...alebo aká bola súťaž American Idol. (Spojené štáty americké 2004) (Premiéra) 01:45 Super Star 42 min. Kým vieš spievať...alebo aká bola súťaž American Idol. (Spojené štáty americké 2004) (Repríza) ŠTVRTOK 07.07.2005 21:55 Super Star 42 min. Kým vieš spievať...alebo aká bola súťaž American Idol. (Spojené štáty americké 2004) (Premiéra) PIATOK 08.07.2005 21:55 Super Star 44 min. Kým vieš spievať...alebo aká bola súťaž American Idol. (Spojené štáty americké 2004) (Premiéra) SOBOTA 09.07.2005 11:55 Super Star 44 min. Kým vieš spievať...alebo aká bola súťaž American Idol. (Spojené štáty americké 2004) (Repríza)

Predvolebné tance

Predvolebné tance Voľby sa blížia, najskôr komunálne, potom parlamentné. To vieme všetci. Vedia to aj ľudia v SDKÚ a v KDH. Vedia to aj v STV. Richard Rybníček musí dohrať rolu reformátora, čo bude veľmi ťažké. A musí pomôcť. A potom tu máme aj Slovenský rozhlas. Keď už ma za župana nechceli, tak stranícke úlohy si splním. Preto sa člen manažmentu STV Branislav Zahradník rozhodol kandidovať na post riaditeľa Slovenského rozhlasu. Aj preto. Kto ale v tej Slovenskej televízii v októbri vlastne zostane ? Nebude jednoduchšie všetko previesť na dcérske spoločnosti a ešte si trochu pozametať zo zamestnancami ? Inak ,v SRo sa na Branislava Zahradníka mimoriadne tešia, hovoria, že je taký milý a mladý .