27. 4. 2008

Nedeľné rezne a káva

Nedeľné rezne a káva
Hlavnými témami diskusnej relácie STV O 5 minút 12, ktorú odvysiela Jednotka v nedeľu 27. apríla 2008 o 11.55 h, bude kauza prevodu pozemkov vo Veľkej Lomnici v súvislosti s návrhom na zriadenie vyšetrovacích výborov NR SR a nový cestný zákon. V prvej časti o tom budú hovoriť podpredseda SNS Rudolf Pučík a podpredseda KDH Daniel Lipšic. V druhej časti budú o stále nejasnej dohode koalície na Slovenskom pozemkovom fonde a napätej situácii v SMK diskutovať ministerka pôdohospodárstva Zdenka Kramplová (ĽS-HZDS) a jej predchodca vo funkcii, poslanec NR SR Zsolt Simon (SMK). Reláciu bude moderovať Maroš Stano.
Hosťami Zlatice Puškárovej v relácii Na telo v nedeľu 27. apríla 2008 budú minister vnútra Robert Kaliňák (Smer-SD) a exminister vnútra Martin Pado (SDKÚ-DS). Témy: 1. Kauza Branisko ; 2. Nový cestný zákon ; 3. Aktuálna politická situácia
Do relácie V politike, ktorú TA3 odvysiela v nedeľu 27. apríla 2008 o 19:55 hod., prijali pozvanie Robert Fico, Ivan Mikloš, Zdenka Kramplová a Zsolt Simon. V prvej časti relácie sa k témam prevodu pozemkov vo Veľkej Lomnici, kauze tunela Branisko, vyšetrovacím výborom a preukazovaniu pôvodu majetku vyjadria predseda vlády Robert Fico (Smer-SD) a podpredseda SDKÚ-DS Ivan Mikloš. V druhej časti relácie budú s moderátorkou Ľubomírou Oravovou diskutovať ministerka pôdohospodárstva Zdenka Kramplová (ĽS-HZDS) a poslanec NR SR Zsolt Simon (SMK). Hovoriť budú o situácii v SMK, Slovenskom pozemkovom fonde a kauze Veľká Lomnica či o cenách potravín.