11. 5. 2008

Nedeľné rezne a káva

Nedeľné rezne a káva
V prvej časti relácie STV O 5 minút 12, ktorú odvysiela Jednotka v nedeľu 11. 5. 2008 o 11:55 bude exkluzívnym hosťom premiér Robert Fico. Témou bude očakávané prijatie Slovenska do eurozóny a pripravované kroky vlády na zvládnutie prechodu na novú menu. V druhej časti relácie bude hlavnou témou situácia v koalícii a opozícii pred májovou schôdzou NR SR. Diskutovať prídu predseda SNS Ján Slota a podpredseda KDH Martin Fronc. Ďalšími témami budú rozhodnutie SNS o stiahnutí návrhu zákona o zrušení Ústavu pamäti národa či o návrhu školského zákona. Reláciu bude moderovať Maroš Stano.

Hosťami Zlatice Puškárovej v relácii Na telo dňa 11. mája 2008 budú minister financií Ján Počiatek (Smer-SD) a poslanec NR SR Ivan Štefanec (SDKÚ-DS).Téma: 1.) "Sme pripravení na euro?"

Do relácie V politike, ktorú TA3 odvysiela v nedeľu 11. mája 2008 o 19:55 hod., prijali pozvanie František Palko, Ivan Štefanec a Ľubomír Jahnátek. V prvej časti relácie bude moderátorka Ľubomíra Oravová diskutovať s pozvanými hosťami o rozhodnutí Bruselu o zavedení eura na Slovensku. O výhodách a rizikách novej meny či pripravenosti verejnosti na euro budú hovoriť štátny tajomník MF SR František Palko (nominant SNS) a poslanec NR SR, bývalý splnomocnenec pre prijatie eura Ivan Štefanec (SDKÚ-DS). V druhej časti relácie sa minister hospodárstva Ľubomír Jahnátek (Smer-SD) vyjadrí ku kontrole privatizácie SPP, k rastu cien energií a potravín a ich vývoju po zavedení eura.