8. 3. 2009

Nedeľné rezne a káva

Nedeľné rezne a káva
Hlavnou témou prvej časti diskusnej relácie STV O 5 minút 12, ktorú odvysiela Jednotka v nedeľu 8. marca 2009 o 11.55 h, budú najnovšie vládne opatrenia na boj s hospodárskou krízou a plánované zníženie poplatkov pre DSS v druhom dôchodkom pilieri. Diskutovať o tom budú štátny tajomník ministerstva financií za Smer-SD Peter Kažimír a podpredseda SDKÚ-DS Ivan Mikloš. V druhej časti budú o piatkovej mimoriadnej schôdzi NR SR a protikrízových opatreniach hovoriť Anna Belousovová, podpredsedníčka NR SR a SNS a podpredseda KDH Martin Fronc. Reláciu bude moderovať Maroš Stano.
Hosťami Zlatice Puškárovej v relácii Na telo v nedeľu 8. marca 2009 budú: podpredseda SDKÚ-DS Ivan Mikloš a ministerka práce, sociálnych vecí a rodiny Viera Tomanová (Smer-SD). Témou je dôchodková reforma .
Hosťami diskusnej relácie V politike, ktorú televízia TA3 odvysiela dňa 8. marca 2009 o 19.55 h budú Dagmara Bollová, Milan Sidor a Milan Melník. Moderátor Richard Dírer bude s prezidentskými kandidátmi diskutovať o ich predstavách o prezidentskom úrade, slovensko-maďarských vzťahoch, hospodárskej kríze, zahraničnej politike a vzťahoch medzi prezidentom a vládou.