31. 5. 2009

Nedeľné rezne a káva

Nedeľné rezne a káva
Hlavnou témou diskusnej relácie STV O 5 minút 12, ktorú odvysiela STV v nedeľu 31. mája 2009 o 11.55 h na Jednotke, bude vládny návrh zákona o Špecializovanom trestnom súde, situácia v koalícii a opozícii a predaj emisií. V prvej časti relácie s moderátorom Marošom Stanom budú o tom diskutovať predseda ĽS-HZDS Vladimír Mečiar a predseda SDKÚ-DS Mikuláš Dzurinda. V druhej časti relácie budú o podobe zákona o Špecializovanom trestnom súde, ktorý má nahradiť Špeciálny súd po rozhodnutí Ústavného súdu, hovoriť predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD) s predsedom Špeciálneho súdu Michalom Trubanom a generálnym prokurátorom SR Dobroslavom Trnkom.

V nedeľu 31. mája 2009 privíta Zlatica Puškárová v relácii Na telo ministra vnútra Roberta Kaliňáka (Smer-SD) a podpredsedu KDH Daniela Lipšica. Témaami sú Osud Špeciálneho súdu a Aktuálne dianie na politickej scéne .

Hosťami diskusnej relácie V politike, ktorú televízia TA3 odvysiela dňa 31. mája 2009 o 19.55 h, budú Ján Slota, Dušan Čaplovič a József Berényi. Moderátorka Ľuba Oravová bude s predsedom SNS Jánom Slotom diskutovať o kauze emisií, odchodoch ministrov za SNS, vzťahoch v koalícii a incidente v garážach NR SR. V druhej časti relácie budú pozvaní hostia, podpredseda vlády Dušan Čaplovič (Smer-SD) a podpredseda SMK József Berényi hovoriť o osude Špeciálneho súdu, eurofondoch, slovensko-maďarských vzťahoch a koalícii a opozícii rok pred voľbami.