21. 7. 2011

MEDIA NEWS

MEDIA NEWS
Najvyšší súd v Londýne nariadil polícii, aby odovzdala hercovi Hughovi Grantovi alebo jeho bývalej partnerke Jemine Khan informácie, ktoré by mohli dokázať, že ich telefonickú komunikáciu sledoval súkromný vyšetrovateľ Glenn Mulcaire. Ten pracoval pre viaceré britské bulvárne médiá vrátane nedávno zrušeného týždenníka News of the World, ktorým tieto informácie odovzdával. Rozhodol o tom sudca Geoffrey Vos po 20-minútovom pojednávaní, na ktorom sa však Grant ani Khan nezúčastnili. Tí sa rozšili v roku 2007 po trojročnom vzťahu. Predstavitelia londýnskej polície oznámili, že proti rozsudku sa neodvolajú. Podľa slov právnych zástupcov herca a jeho bývalej priateľky policajní predstavitelia naznačili, že telefonická komunikácia ich klientov mohla byť sledovaná.
Tvorca populárnej televíznej šou American Idol Simon Fuller zažaloval spoločnosti Fox a FremantleMedia za nedodržanie kontraktu z roku 2005 o pripravovanej americkej verzii súťaže The X Factor. Fuller, ktorý podal žalobu dnes na vyššom súde v Los Angeles, tvrdí, že spoločnosti nesplnili svoj písomný sľub, podľa ktorého sa mal stať výkonným producentom súťaže The X Factor a dostať za to dohodnutý honorár. Tento sľub bol súčasťou dohody, ktorú spoločnosti Fox a FremantleMedia uzavreli s Fullerom po tom, čo producent zažaloval tvorcu súťaže The X Factor Simona Cowella vo Veľkej Británii za porušenie autorských práv a nedodržanie kontraktu. Podľa Fullera bol formát súťaže The X Factor príliš podobný jeho šou Pop Idol. Aby sa celý spor urovnal, obe spoločnosti vtedy Fullerovi sľúbili pozíciu výkonného producenta v americkej verzii The X Factor, ktorá bude mať premiéru tento rok v septembri. Podľa Fullera však predstavitelia Fox a FremantleMedia svoj sľub nesplnili a preto sa ich rozhodol zažalovať. Od súdu žiada, aby uznal, že je právoplatným výkonným producentom súťaže a taktiež finančné odškodné. Informácie pochádzajú z webstránky deadline.com. Svadbu americkej herečky Shannen Doherty si budú môcť jej fanúšikovia pozrieť v televíznej reality šou. Štyridsaťročná hviezda, známa najmä ako Brenda Walsh zo seriálu Beverly Hills 90210 (1990 - 2000), sa predstaví v projekte, ktorý odvysiela televízia WEtv. Ako informoval magazín Entertainment Weekly, šou bude zachytávať život herečky s jej snúbencom, fotografom celebrít Kurtom Iswarienkom. "Ľudia uvidia tú stránku Shannen, ktorú nikdy neočakávali, že by ju mohli vidieť," uviedol manažér WEtv John Miller. Reality šou im totiž ponúkne pohľad do zákulisia jej svadby, vďaka čomu budú môcť sledovať prípravy herečky na jej veľký deň, plánovanie svadby či vyberanie svadobných šiat, ale aj prestavbu domu v Malibu. Doherty sa podľa magazínu People možno nechala inšpirovať svojou kolegyňou z Beverly Hills 90210 Tori Spelling. Tá plánovanie svadby s Deanom McDermottom zachytila v reality šou televízie Oxygen s názvom Tori & Dean: sTORIbook Weddings. Zatiaľ nepomenovaný projekt s Doherty a Iswarienkom v hlavných úlohách by mal mať premiéru v januári, pričom svadba spomínaného páru sa odohrá v poslednej časti prvej série. Informácie zverejnila webová stránka People.com

© 2011, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.