13. 5. 2012

MEDIA NEWS

MEDIA NEWS







Rodina zosnulej speváčky Whitney Houston sa predstaví v novej reality šou, ktorú pripravuje televízia Lifetime. V piatok to potvrdila hovorkyňa Houstonovcov Kristen Foster s tým, že šou sa bude volať The Houston Family Chronicles. Relácia sa bude sústrediť na švagrinú a manažérku hviezdy Pat Houston a diváci uvidia tiež speváčkinu 19-ročnú dcéru Bobbi Kristinu, matku Cissy, sesternicu Dionne Warwick či gospelového speváka CeCe Winansa.
Spevácka diva Whitney Houston, ktorá si fanúšikov získala hitmi I Will Always Love You, Greatest Love of All či I Wanna Dance with Somebody, zomrela 11. februára. Bez známok života ju našli vo vani jej hotelovej izby v Beverly Hills. Príčinou tragického úmrtia hviezdy filmov Osobný strážca (1992) či Kazateľova žena (1996) bolo utopenie, pričom išlo o dôsledok užívania kokaínu a ochorenia srdca. Štyridsaťosemročná Houston mala v čase úmrtia vo svojom tele aj marihuanu, antihistaminikum a ďalšie lieky. Držiteľku šiestich prestížnych hudobných cien Grammy pochovali 19. februára na cintoríne Fairview v mestečku Westfield v jej rodnom New Jersey.










Americká speváčka Lady Gaga na Twitteri zverejnila časť epizódy Lisa Goes Gaga zo seriálu Simpsonovci (1989), v ktorej si v animovanej podobe zahrala a postavičke tiež prepožičala svoj hlas. Diváci sa môžu tešiť na príchod popovej hviezdy do Springfieldu aj so zásobou jej kontroverzných šiat. Nechýba podprsenka, z ktorej šľahajú plamene, a slávne mäsové šaty. Na tých si bude pochutnávať hlava legendárnej žltej rodinky Homer Simpson. Jeho dcéra Maggie zas speváčku napodobní v podpätkoch a slnečných okuliaroch. "Som taká nadšená! Budem v Simpsonovcoch!" tešila sa Gaga zo svojho účinkovania v seriáli na Twitteri.
V Simpsonovcoch sa objavilo už množstvo hviezd ako napríklad Johnny Cash, U2 , Elton John, Mel Gibson, Britney Spears, R.E.M, Reese Witherspoon, J. K. Rowling, Ashley a Mary-Kate Olsen, Ramones, Christina Ricci, Kelsey Grammer, Michelle Pfeiffer, Daniel Radcliffe, Metallica, The White Stripes, Hugh Laurie, Neil Gaiman, Anne Hathaway, Chris Martin, Ellen DeGeneres, Katy Perry, Paul McCartney či Red Hot Chili Peppers. Záverečnú epizódu 23. série Lisa Goes Gaga televízia Fox odvysiela 20. mája.
Informácie zverejnila webstránka www.nme.com.


Americká televízia CBS a štúdio Warner Bros. Television podpísali novú licenčnú zmluvu na desiatu sezónu komediálneho seriálu Dva a pol chlapa (2003). Súčasťou dohody je aj zvýšenie honorárov hlavných hviezd sitkomu Ashtonovi Kutcherovi, Jonovi Cryerovi a Angusovi T. Jonesovi. Všetci traja herci podpísali kontrakty na jeden rok.

Tridsaťštyriročnému Kutcherovi, ktorý dostal hlavnú rolu v úspešnom seriáli po tom, ako v marci minulého roka pre nevhodné správanie vyhodili Charlieho Sheena, zdvihli plat zo 700-tisíc dolárov za epizódu na 725-tisíc. Cryerov plat bude o niečo nižší a Jones zarobí približne polovicu Kutcherovho honoráru. Z pozície scenáristu a výkonného producenta seriálu však odstúpil jeden z jeho tvorcov Lee Aronsohn, ktorého miesto zastúpia výkonní producenti Don Reo a Jim Patterson. Aronsohn však bude aj naďalej pôsobiť ako odborný poradca.
Ashton Kutcher je známy najmä zo seriálu Tie roky sedemdesiate (1998 - 2006) a snímok ako Kámo, kde mám fáro? (2000), Šialené rande (2003), Osudový dotyk (2004), Mejdan v Las Vegas (2008) či Hlavne nezáväzne (2011). Štyridsaťsedemročný Jon Cryer na striebornom plátne debutoval v roku 1984 v romantickej komédii Taká vydarená aféra. Zahral si tiež v snímkach ako Kráska v ružovom (1986), Domáci front (1987) či Horúce strely (1991), kde sa stretol so svojím neskorším kolegom zo seriálu Dva a pol chlapa Charliem Sheenom. Za stvárnenie Alana Harpera ho šesťkrát nominovali na televíznu cenu Emmy, pričom raz sa mu podarilo prestížnu trofej získať.





© 2012, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.