13. 6. 2013

Markíza News

Markíza News




Televízia Markíza rozširuje svoje internetové aktivity, počnúc štvrtkom 13. júna 2013 vstúpila na sociálnu sieť Pinterest. Prostredníctvom webu http://pinterest.com/tvmarkiza môžu diváci nadviazať ešte bližší vzťah so svojou obľúbenou televíziou.
Každý deň budú na pinterestovú stránku TV Markíza pribúdať nové exkluzívne fotografie z populárnych relácií, seriálov či filmov, ako aj mnohé zaujímavosti z výroby programov, markizáckych párty a veľa ďalšieho obsahu.
Sociálna sieť Pinterest funguje ako systém virtuálnych násteniek, na ktoré si používatelia pripínajú najmä fotografie, ale aj videá či zaujímavé odkazy z internetu. Môžu tiež sledovať iných používateľov, "lajkovať" a zdieľať ich príspevky.
„Od tohto kroku si sľubujeme rozšírenie povedomia o našich programoch v rámci progresívnej skupiny mladých používateľov internetu. Tento inovatívny marketingový nástroj tiež podporí návštevnosť našich portálov,“ povedal riaditeľ Centra interaktivity skupiny Markíza Michal Razim. „Podpora značky Markíza u mladých ľudí je dôležitá k dlhodobému udržaniu a rozšíreniu diváckej základne,“ dodal.
V súčasnosti ponúka Markíza na Pintereste jedenásť rôznych "násteniek", ktoré obsahujú fotografie z úspešných programov ako Búrlivé víno, Modré z neba, SuperStar, Televízne noviny či Teleráno.
Používatelia tiež môžu nazrieť do zákulisia TV Markíza, zúčastniť sa na jej večierkoch, zhodnotiť ako sa po rokoch na televíznej obrazovke zmenil výzor populárnych moderátorov alebo sa zasmiať na vtipných obrázkoch.
Pinterest vznikol v marci 2010, v súčasnosti je najrýchlejšie rastúcou sociálnou sieťou na svete s takmer 50 miliónmi používateľov.