10. 3. 2021

Vo štvrtok sa poslucháčom Rádia Slovensko prihovorí aj prezidentka Slovenskej republiky Zuzana Čaputová

 Vo štvrtok sa poslucháčom Rádia Slovensko prihovorí 

 


aj prezidentka Slovenskej republiky Zuzana Čaputová


Obľúbená ranná rozhlasová relácia Dobré ráno, Slovensko je v tomto týždni v súvislosti s Medzinárodným dňom žien venovaná práve ženám. Medzi hosťami privítajú v tomto týždni moderátori Petra Bernasovská a Richard Dedek v rozhlasovom vysielaní Rádia Slovensko aj prezidentku SR Zuzanu Čaputovú, ktorá sa poslucháčom prihovorí už vo štvrtok medzi 8.00 a 9.00 h.

Tematické vysielanie relácie Dobré ráno, Slovensko začalo už v pondelok, kedy poslucháčkam naživo zahral líder kapely Desmod Mário Kuly Kollár. V utorok ráno privítali moderátori v éteri Rádia Slovensko spisovateľku Andreu Coddington. V stredu sa poslucháči dozvedeli zaujímavé informácie od výnimočnej hostky, úspešnej slovenskej astrobiologičky Michaely Musilovej, ktorá sa do vysielania pripojila z amerického Havaja, kde momentálne pôsobí ako riaditeľka stanice HI-SEAS. Tá sa zameriava najmä na simulované misie na Mesiac a Mars v spolupráci s NASA a Európskou vesmírnou agentúrou.

Vo štvrtok sa poslucháči môžu tešiť na výnimočnú hostku. Petra Bernasovská a Richard Dedek sa totiž budú zhovárať s prezidentkou SR Zuzanou Čaputovou. Tá porozpráva nielen o práci hlavy štátu, ale priblíži ako vyzerajú jej rána a ženám odovzdá dôležitý odkaz. Aký je odkaz prezidentky SR slovenským ženám sa poslucháči dozvedia už vo štvrtok ráno medzi 8.00 a 9.00 na vlnách Rádia Slovensko.

Tematické vysielanie venované ženám bude pokračovať aj v piatkovom Dobrom ráne, Slovensko, do ktorého zavíta obľúbená herečka Petra Polnišová.