25. 6. 2023

NEDEĽNÉ REZNE A KÁVA

 

NEDEĽNÉ REZNE A KÁVA

V politike | TA3

TA3 V politike v nedeľu o 11.00:

- Boris Kollár, predseda NR SR, predseda hnutia Sme rodina
- Richard Sulík, poslanec NR SR, predseda strany SaS

 

 



 

O 5 minút 12, naživo v nedeľu od 11:55 h, Jednotka a vo vysielaní :24.

Hostia:

  • Igor Matovič, poslanec NR SR, predseda hnutia OĽANO a priatelia 
  • Milan Uhrík, poslanec NR SR, predseda hnutia Republika

Reláciu moderuje Marek Makara.     


Na telo: Najaktuálnejšie témy s Michalom Kovačičom | TVNOVINY.sk





Zuzana Čaputová nebude kandidovať v budúcoročných prezidentských voľbách. Špekulácie o tom, kto by mohol byť jej nástupcom, na seba nenechali dlho čakať. Kandidatúru nevylúčil Ivan Korčok, ktorého meno sa v súvislosti s prezidentským palácom skloňuje už mesiace. Vlastného kandidáta chce ale postaviť aj SNS.

NAKA opäť prešetruje korupciu na PPA. Agentúru sprevádzajú podozrenia od čias tretej vlády Roberta Fica, kedy jej aj rezortu pôdohospodárstva šéfovali nominanti SNS. OĽaNO teraz vyzýva prezidentku na odvolanie ministra Jozefa Bíreša.
Stranám sa kráti čas na uzavretie kandidátok. Definitívne vyprší 2. júla. Kým SNS zbiera malé pronárodné strany, OĽaNO stále rokuje s Kresťanskou úniou a stranou Za ľudí.
Aj o týchto témach sa bude moderátor Michal Kovačič už túto nedeľu 25. júna 2023 v relácii Na telo rozprávať s lídrom hnutia OĽaNO Igorom Matovičom a predsedom SNS Andrejom Dankom.
Okrem toho máme pripravený aj exkluzívny prieskum dôveryhodnosti generálneho a špeciálneho prokurátora a tiež policajného prezidenta.

Relácia Na telo sa tradične začína o 13:00 hod. na obrazovkách TV Markíza a webe TVnoviny.sk.