28. 2. 2024

Televízia Joj 24 ponúkne sériu rozhovorov i diskusií kandidátov

Televízia Joj 24 ponúkne sériu


 rozhovorov i diskusií kandidátov

Spravodajská televízia Joj 24 ponúkne sériu medailónov a rozhovorov, ale aj predvolebných diskusií prezidentských kandidátov. Týka sa to oboch kôl volieb prezidenta SR. TASR o tom informovala Lucia Tuhelová, vedúca PR a hovorkyňa Joj Group.
Každý deň od 4. marca televízia prinesie vždy o 14.00 h profilové dvadsaťminútové rozhovory jednotlivých kandidátov na prezidenta.
Pre divákov sú pripravené aj dve predvolebné debaty, ktoré televízia odvysiela v pondelok a utorok (18. a 19. 3.) o 20.10 h. Počas nich sa predstavia prezidentskí kandidáti zaradení do oboch dní podľa výsledkov prieskumu agentúry AKO.
Počas prvého kola prezidentských volieb (23. 3.) bude televízia mapovať dianie nielen v Bratislave, ale aj v regiónoch. Okrem informácií o priebehu volieb z rôznych miest nebudú chýbať ani prieskumy. Volebné štúdium bude televízia vysielať v daný deň nonstop.
Po prvom kole prezidentských volieb ponúknu televízie Joj aj Joj 24 simultánne 2. apríla o 20.40 h diskusiu s dvoma kandidátmi, ktorí postúpia do druhého kola.
Aj druhé kolo prezidentských volieb (6. 4.) bude televízia Joj 24 mapovať vo volebnom štúdiu a opäť nepretržite 24 hodín.
Počas predvolebného vysielania prinesie zároveň prieskumy verejnej mienky v spolupráci s agentúrou AKO, ale aj rozhovory s politológmi a sociológmi.


Zdroj: TASR