2. 10. 2005

012 minút 5

012 minút 5
"Zápas za kultúru života má výsledok za horizontom, kam nedovidíme, ale tušíme, že bude úspešný. Musíme sa obrniť trpezlivosťou a tešiť sa aj z malých krokov.
Hore srdcia! „ Odborník na homosexualitu, svetovú literatúru a médiá opäť prehovoril v relácii STV O 5 minút 12 . pako prakticky varoval nietoré médiá a naznačil, že treba o tom nielen hovoriť, ale aj zakročiť.
Vizionárske predstavy kultúrnej vojny a kladiva proti kresťanstvu svedčia o jemnej paranoi.
Ale keď svoje výhrady a vyhrážky voči niektorým médiám povie politik je to na pováženie, a to povie predstaviteľ tejto vlády, ktorá hlása slobodu a nezávislosť médií je to desivé, no a ak to povie minister vnútra, už o hodinu ho má predseda vlády okamžite odvolať. Pravda, ak nejakého premiéra máme....
Čakáme opäť vyjadrenia o skorumpovaných televíziách, a propagandistických mašinériách a hanbách slovenských médií. Časť KDH sa stáva nebezpečenstvom pre Slovensko, pre jeho ďalší vývoj. Už Palkov pamflet o románe nositeľky Nobelovej ceny za literatúru, rakúskej spisovateľky Elfriede Jelinekovej naznačil, že minister vnútra má nulovú toleranciu inakosti.
Ministrovi odkazujem jednu historickú pravdu, žiaden politik nevyhral vojnu s médiami.
Rozdupali ho na kašu.
A to čaká aj Palka.
Otázne je, či so sebou strhne aj celé KDH, alebo pragmatici pocítia pud sebazáchovy. Nikto Palkovi neupiera prvo na jeho názory, lepšie by však bolo, keby jeho rezort neslúžil výsostne niektorým finančným skupinám , ba aj organizovanému zločinu.
Pretože - sovy nie sú tým, čím sa javia byť..