24. 10. 2005

SRO, s.r.o. 8

SRO, s.r.o. 8
Rozhlasová rada zverejnila inzerát na druhé voľby generálneho riaditeľa Slovenského rozhlasu .
O post šéfa SRo môžu uchádzať všetci záujemcovia do 14. novembra. Do troch týždňov musia svoje projekty a ďalšie podklady potrebné pre účasť v konkurze podať v zatvorenej obálke na adresu:
Rozhlasová rada
Slovenský rozhlas
Mýtna 1
P.O.BOX 55
817 55 Bratislava 15
alebo ich doručiť do podateľne Slovenského rozhlasu.
Rozhlasová rada zverejnila presné podmienky účasti vo výberovom konaní na šéfa Slovenského rozhlasu na svojej webstránke, ktorá sa nachádza na internetovej stránke SRo - www.slovakradio.sk.
Predseda Rozhlasovej rady Michal Dzurjanin tvrdí, že inzerát k výberovému konaniu zverejnia tento týždeň aj v tlači. Na novej voľbe riaditeľa rozhlasu sa môžu zúčastniť aj tí, ktorí kandidovali v prvej voľbe a ďalší kandidáti. Obálky s projektmi uchádzačov o účasť v konkurze druhej voľby generálneho riaditeľa SRo by sa mali otvárať 22. novembra, ich verejné vypočutie bude 29. a 30. novembra. Záujemcovia musia mať ukončené vysokoškolské vzdelanie najmenej druhého stupňa, aspoň trojročnú prax v riadení a musia byť bezúhonní. Podľa zákona o Slovenskom rozhlase musí prihláška na účasť v konkurze na miesto generálneho riaditeľa SRo obsahovať viaceré dokumenty, okrem iného aj projekt uchádzača o riadení a rozvoji SRo.