9. 5. 2010

NEDEĽNÉ REZNE A KÁVA

NEDEĽNÉ REZNE A KÁVA
Po ôsmich rokoch vládnutia skončili v opozícii. Kritizovali kroky súčasnej koalície, pokúšali sa odvolávať ministrov v národnej rade, útočili na premiéra. Prešli si však aj vnútrostraníckou krízou... Opustilo ich viacero členov, zasiahol ich škandál okolo sporného financovania strany. Ich predseda Mikuláš Dzurinda preň nekandiduje vo voľbách. Nahradila ho nová líderka, ktorá súperila aj o prezidentské kreslo. Demokrati z SDKÚ-DS. Ich minulosť a vízie do budúcnosti. Témy spojené s SDKÚ-DS budú obsahom diskusnej relácie STV O 5 minút 12 v nedeľu 9. mája 2010 od 11.55 h na Jednotke. Pozvanie prijala volebná líderka SDKÚ-DS Iveta Radičová. S moderátorom Radovanom Slobodníkom bude diskutovať aj o finančnej pomoci Grécku či o výstavbe diaľnic.
Hosťami Zlatice Puškárovej v relácii Na telo dňa 9. mája 2010 budú: minister financií Ján Počiatek (Smer-SD) a podpredseda SDKÚ-DS Ivan Mikloš. Témami sú Grécka kríza a Zadlženosť Slovenska.
Hosťami diskusnej relácie V politike, ktorú televízia TA3 odvysiela v nedeľu 9. mája o 19.55 h, budú Vladimír Mečiar a Ivan Mikloš. Moderátorka relácie Ľuba Oravová bude s predsedom ĽS-HZDS Vladimírom Mečiarom a podpredsedom SDKÚ-DS Ivanom Miklošom hovoriť o pomoci Grécku, jej vplyve na Slovensko a mimoriadnej schôdzi NRSR. V diskusii budú analyzovať štátny rozpočet, situáciu v súdnictve a preberú aj odškodnenie klientov nebankových subjektov.