3. 10. 2010

NEDEĽNÉ REZNE A KÁVA

NEDEĽNÉ REZNE A KÁVA

Výstavba diaľnic, zastavenie PPP projektu na severnej D1, za ktorý vraj zaplatíme viac ako 80 miliónov eur. Kedy sa dočkáme prepojenia Bratislavy a Košíc? Aj o tom bude relácia O 5 minút 12 v nedeľu 3. októbra 2010 od 11.55 h na Jednotke STV, v ktorej moderátor Radovan Slobodník privíta 1. podpredsedu vlády a ministra dopravy, pôšt a telekomunikácií Jána Figeľa (KDH) a podpredsedu NR SR Roberta Fica (Smer-SD). Hosťom rubriky MEDZI 4 OČAMI bude prezident Ivan Gašparovič.

Hosťami Zlatice Puškárovej v relácii Na telo v nedeľu 3. októbra 2010 budú: minister financií Ivan Mikloš (SDKÚ-DS) a exminister financií Ján Počiatek (Smer-SD). Témami budú Návrh štátneho rozpočtu a Úsporný balíček

Hosťami diskusnej relácie V politike, ktorú televízia TA3 odvysiela dňa 3. októbra 2010, bude Anna Belousovová. Moderátor relácie Richard Dírer bude s poslankyňou NR SR Annou Belousovovou (SNS) diskutovať o aktuálnej situácii, ktorá nastala po sneme strany, ďalších politických krokoch – vytvorení platformy, zotrvaní v strane, ale aj o úlohe SNS v opozícii a spolupráci so stranou Smer-SD.