1. 4. 2011

VÝROKY TÝŽDŇA

VÝROKY TÝŽDŇA

„Náš parlament je o niečo menší ako ruská Duma, ale zato máme rovnako veľa srandy. Choďte radšej do ZOO, je tam nový pavilón opíc. Tri gorily.Keď som videl tie obrazy mojich predchodcov, rozhodol som sa, že ja sa maľovať nedám. Pekne o tom maličkom Slovensku rozprávajte v tom velikánskom Rusku. „

Richard Sulík

"Neviem, že sa dá kúpiť tričko, aké si kúpil Matovič. Dať si v tento deň toto tričko nie je prehreškom proti spoločenskej norme, alebo je prehreškom nezrovnateľne menším, ako stáť na smútočnom zhromaždení Európskeho parlamentu za Jána Pavla II. v tričku Marilyn Monroe ."

Peter Osuský

" Prostriedky na hotovostný vklad do nového Európskeho stabilizačného mechanizmu by Slovensko mohlo získať napríklad na úkor eurofondov Čo tam ideme v najbližšej dobe zaplatiť, tých 600 miliónov eur, za to by sa dalo urobiť veľa vecí, napríklad skvelá reforma odvodov. .Eurofondy aj tak nevieme dočerpať, aj tak sú zdrojom obrovskej korupcie, aj tak kazia podnikateľské prostredie. Možno je tento nápad úplná hlúposť a možno je to dobrý nápad. Malo by sa to každopádne preskúmať, to sa jednoducho nedialo. Budeme hľadať riešenie tak, aby sme uchránili peniaze daňových poplatníkov a zároveň dodržali, čo sme pred voľbami sľúbili."

Richard Sulík

„Pán minister Miškov si určite vybudoval nadštandardné vzťahy s vedením jedného z najlepších zákazníkov a tak im ponúkol skvelú 50% percentnú zľavu, ktorá je úplne v rozpore so záujmom občanov, ktorých má Miškov zastupovať. Aspoň sme sa konečne dozvedeli, prečo vstúpil do politiky. "

Marek Blaha

"Je pravda že Chuck Norris napočítal do nekonečna, ale Vadkerti už minimálne dvakrát."

Anonym