2. 5. 2012

MEDIA NEWS

MEDIA NEWS






Francúzska spravodajská televízia BFM-TV v stredu informovala o zrušení spolupráce s manželkou bývalého generálneho riaditeľa Medzinárodného menového fondu (MMF) Dominiqua Straussa-Kahna Anne Sinclairovou. Novinárka a dedička po bohatom obchodníkovi s umením mala byť súčasťou tímu, ktorý bude pokrývať ostro sledované nedeľňajšie druhé kolo francúzskych prezidentských volieb. Sinclairová sa podieľala na pokrývaní prvého kola, no podľa televízie bude lepšie, ak sa tentokrát v prenose neobjaví.
Povesť Straussa-Kahna, ktorý bol veľkým favoritom na prezidentský post, výrazne utrpela minuloročným sexuálnym škandálom. Ten ho de facto vylúčil z prezidentského boja. Bývalý šéf MMF cez víkend opätovne zaujal médiá vyhlásením o podiele úradujúceho prezidenta Nicolasa Sarkozyho na jeho diskreditácii. Tú spôsobil škandál takmer presne spred roka, keď veľká volebná nádej socialistov mala donútiť chyžnú v jednom z newyorských hotelov k sexuálnemu styku a 62-ročný rodák z Paríža krátko na to skončil v putách.
O novom francúzskom prezidentovi sa rozhodne medzi dvojicou Nicolas Sarkozy-Francois Hollande.










Americká herečka Amber Riley, známa ako Mercedes Jones zo seriálu Glee (2009), v utorok skolabovala na červenom koberci. Stalo sa tak pred panelovou diskusiou v americkej Akadémii televíznych umení a vied. Počas jedného z interview omdlela a spadla na zem. Dôvodom boli podľa slov 26-ročnej herečky blesky fotoaparátov. "Hej, decká, som v poriadku. Trochu sa mi zatočila hlava zo všetkých tých bleskov fotoaparátov. Možno si myslíte, že už by som mala byť zvyknutá, no na červenom koberci som stále amatér. Ďakujem vám všetkým za záujem a krásne želania," napísala hviezda na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter.
Amber Riley je spolu s Leou Michele, Jane Lynch, Chrisom Colferom, Jaymou Mays či Matthewom Morrisonom jednou z hlavných hviezd úspešného muzikálového seriálu Glee. V rámci nakrúcania prespievala slávne skladby ako Respect, Hate on Me, And I Am Telling You I'm Not Going, Beautiful, I Look to You, Ain't No Way či All I Want for Christmas Is You. Tri dni po smrti Whitney Houston práve jej zverili skladbu I Will Always Love You, ktorej promptné doplnenie do scenára bolo poctou zosnulej speváčke. V súčasnosti popri nakrúcaní pracuje na svojom debutovom albume.




© 2012, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.