28. 12. 2018

VÝROKY TÝŽDŇA

VÝROKY TÝŽDŇA



"Ako môže žena hrať futbal? Nie je stavaná na tento šport. Jej telo nie je určené na futbal. Je to nebezpečné a proti ľudskej prirodzenosti. Žena bola stvorená, aby bola krásna a priťahovala opačné pohlavie. Ovplyvňujeme ženy tým, že ich necháme hrať futbal alebo boxovať. Mali by hrať hádzanú, volejbal, basketbal, ale nie agresívne športy.Ak by ma Európska futbalová únia prinútila zriadiť v mojom klube aj ženský tím skončím s futbalom. Nemožno robiť veci proti Božej vôli."
Gigi Becali, majiteľ rumunského futbalového klubu FCSB

"Situácia sa menila k tomu, že raz nie, raz áno. Nikto nechce kandidovať za SNS. A nemáme ambíciu v prezidentských voľbách uspieť. Pre nás sú skôr dôležité európske voľby. Ak ale dostanem od predsedníctva SNS úlohu reprezentovať stranu v prezidentských voľbách, tak vopred hovorím, že do žiadnej kampane ani diskusií nepôjdem. Budem to brať ako povinnú jazdu," povedal Danko."
Andrej Danko 


"Bretta McGurka, ktorého nepoznám, vymenoval prezident Obama v roku 2015. Mal odstúpiť vo februári,ale odstúpil ešte predtým. Fake News robia z tejto bezvýznamnej udalosti veľkú vec". 
Donald Trump