13. 5. 2019

TA3 v nedeľu predpoludním jednotkou na trhu

TA3 v nedeľu predpoludním 

jednotkou na trhu

Premiéra relácie V politike, vysielaná na TA3 dňa 12. 5. 2019, sa stala s nadpriemerne vysokou sledovanosťou až 403 tis. divákov (reach) jednotkou na trhu.

V premiére si reláciu pozrelo 403 tis. divákov ( reach ) a spolu s reprízou dosiahla relácia V politike kumulatívny reach 611 tis. divákov.

Hosťami relácie V politike, ktorú moderoval Norbert Dolinský, boli v prvej časti Andrej Danko (SNS), predseda NR SR a predseda strany a Marian Kotleba (K-ĽSNS), poslanec NR SR a predseda strany. Do druhej časti relácie prijali pozvanie moderátora Norberta Dolinského Gabriela Matečná (SNS), podpredsedníčka vlády a ministerka pôdohospodárstva a Anna Zemanová (SaS), poslankyňa NR SR.


TA3 dosiahla v nedeľu celodenný reach až 1,05 mil. divákov a zaznamenala tak nadpriemerný denný trhový podiel 2,7 % pričom premiéra relácie V politike dosiahla v cieľovej skupine (12+ a hostia ) 11,2 % trhový podiel ( shr ) a v cieľovej skupine top manažéri s VŠ dosiahla relácia trhový podiel 15,3 % ( shr) a stala sa tak v oboch cieľových skupinách jednotkou na trhu.

Obsah relácie V politike zaujal nielen širokú divácku verejnosť, ale aj mnohé slovenské médiá. Podľa agentúry Slovakia online boli vyjadrenia z relácie V politike citované vo viac ako 70 rôznych mediálnych príspevkoch.

*Poznámka: Uvedené čísla pochádzajú z elektronického merania televízií formou peoplemetrov (zdroj: PMT/Kantar media). Všetky CS sú merané s hosťami.