24. 11. 2019

NEDEĽNÉ REZNE A KÁVA


NEDEĽNÉ REZNE A KÁVA


Témy a hostia relácie V politike na TA3:

Témy: 
Béla Bugár nepovedie Most Híd do volieb a strana vymieňa volebného lídra. Pomôže tento radikálny krok prelomiť nepriaznivý vývoj preferencií? Kto sú nové mená na kandidátke? Generácia zmeny- budú mladí politici opakovať chyby svojich predchodcov? Aký majú názor na súčasné dianie na politickej scéne a kauzy, ktoré ňou otriasajú? Aké témy sú pre nich dôležité a kto je ich volič?ň

Hostia: 

Árpád Érsek, volebný líder (Most- Híd)
Juraj Šeliga, podpredseda strany (Za ľudí)
Martin Klus, podpredseda NR SR (SaS)
Radovan Baláž, poslanec (SNS)
Marián Kéry, poslanec (Smer-SD)

Reláciu V politike vysiela TA3 v nedeľu 24. novembra o 11. hodine, moderuje Anka Žitná.


O 5 minút 12 v nedeľu 24.11. o 11:55 na Jednotke.

Hostia: 
podpredseda vlády SR a podpredseda strany Smer-SD Richard Raši, predseda hnutia Progresívne Slovensko a líder koalície PS/Spolu Michal Truban

Téma:
- priority pre strany v kontexte predkladania a schvaľovania 
  zákonov v najbližšom období;
- aktuálna politická situácia a pozície strán pred parlamentnými 
  voľbami, pohyby na politickej scéne, vnútrostranícke dianie


Moderuje Marek Makara



V nedeľnej diskusnej relácii Na telo s moderátorom Michalom Kovačičom na divákov čaká diskusný súboj medzi predsedom SaS Richardom Sulíkom a lídrom strany Kotlebovci- ĽSNS Marianom Kotlebom. 
Hlavnou témou debaty budú blížiace sa parlamentné voľby a aktuálne rokovania jednotlivých strán o možnom spájaní sa do väčších koaličných blokov.
Zatiaľ čo SaS by sa mohla dohodnúť na predvolebnej spolupráci s PS/SPOLU, stranou Za ľudí či s OĽaNO, Kotlebovci-ĽSNS bezúspešne hovorili na túto tému s volebným lídrom strany Vlasť Štefanom Harabinom.
Kotleba však už stihol podpísať memorandum o spolupráci s menšími neparlamentnými stranami ako Národná koalícia, KDŽP Aliancia za Slovensko, Priama Demokracia a Doma dobre.
Na telo ponúkne aj výsledky exkluzívneho prieskumu agentúry FOCUS. Pýtali sme sa ľudí, či je pre nich prijateľné, aby sa budúca vláda opierala o podporu strán ako Kotlebovci - ĽSNS či Vlasť.
Na telo odvysiela TV Markíza v nedeľu 24. novembra 2019 v tradičnom čase o 13:00 hod.