29. 5. 2020

A. Mihók-Kvietková končí vo funkcii generálnej riaditeľky KOŠICE:DNES


A. Mihók-Kvietková končí vo funkcii 
generálnej riaditeľky KOŠICE:DNES

Alexandra Mihók-Kvietková odchádza z pozície generálneho riaditeľa mediálneho domu KOŠICE:DNES. Vo vedení firmy zostávajú Dušan Karolyi a Marko Duditš. Pozícia generálneho riaditeľa KOŠICE:DNES ostáva neobsadená. TASR o tom informovala Mihók-Kvietková.
Ako povedala, o jej odchode diskutovali od začiatku roka. „Po vzniku krízy na mediálnom trhu spôsobenej COVID-19 som však považovala za svoju povinnosť firmu nastaviť do režimu, v ktorom je spôsobilá krízu prekonať. To sa podarilo, a teda je vhodný čas na zmenu. KOŠICE:DNES som naďalej k dispozícii v pozícii konzultanta pre prípad potreby. Po šiestich intenzívnych rokoch by som sa však chcela venovať aj iným aktivitám,“ uviedla.
Mihók-Kvietková pôsobila vo funkcii od roku 2018, keď nahradila Alenu Černú - bývalú generálnu riaditeľku skupiny Bauer Media (CZ). V mediálnom dome pôsobila od jeho založenia v roku 2014 na pozícii marketingového riaditeľa. Kontinuitu v KOŠICE:DNES zabezpečia zostávajúci členovia top manažmentu firmy - obchodný riaditeľ Duditš a šéfredaktor Karolyi.


Copyright © TASR 2020