17. 6. 2021

Leto na Markíze

Leto na Markíze



Okrem atraktívnych programov sa diváci TV Markíza môžu v lete tešiť aj na úplne nový grafický vizuál, ktorý bude reflektovať blížiacu sa štvrťstoročnicu slovenského televízneho lídra.


Televízia Markíza prichystala pre svojich divákov aj na horúce letné mesiace naozaj atraktívnu programovú štruktúru. Tešiť sa môžu na viacero zaujímavých premiér, množstvo osvedčených titulov, ako aj na oslavu 25. výročia štartu vysielania najsledovanejšej slovenskej televízie.

„Atmosféru blížiacej sa štvrťstoročnice Markízy umocní aj nový letný grafický vizuál a jingle, v príprave je tiež veľká imidžová kampaň s obľúbenými tvárami našich relácií a seriálov. Diváci sa rozhodne majú na čo tešiť,“ povedal Michal Borec, riaditeľ PR a marketingu skupiny Markíza.

Veľké prekvapenie je prichystané pre všetkých fanúšikov kultového komediálneho seriálu Susedia, ktorí ani počas leta neprídu o nové príbehy svojich obľúbených hrdinov. „Premiérové časti si budú môcť vychutnávať v júli aj auguste v tradičnom pondelkovom vysielacom čase o 20:30 hod. Pondelková zábava bude pokračovať dvojitou dávkou českého komediálneho seriálu Kameňák, pričom na obrazovky sa dostanú aj doposiaľ neodvysielané časti,“ prezradila Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza.

V utorkové a štvrtkové večery o 20:30 hod. ponúkne Markíza premiérové české epizódy obľúbenej reality šou Zámena manželiek, v ktorých opäť nebude núdza o veľké emócie. Zvyšné večery v týždni vyplnia akvizičné filmy, napríklad aj obľúbená séria komédií Babovřesky a mnohé ďalšie známe tituly. V pracovných dňoch si diváci budú môcť pozrieť aj nové časti obľúbených sérií príbehov Rodinné prípady a Susedské prípady, ktoré budú doplnené o výber najlepších epizód z bohatého archívu.

Z vlastnej tvorby aj počas leta bez prestávky pokračuje relácia Teleráno, v rámci ktorej sa od augusta divákom predstaví aj nová moderátorská dvojica Zuzana Čimová a Matúš Krnčok. Diváci neprídu ani o magazín Reflex plný pútavých reportáží a, samozrejme, ani o popoludňajšie a večerné Televízne noviny. V hlavnom večernom spravodajstve nebude chýbať tradičný letný servis, v rámci ktorého budú redaktori mapovať dovolenkové destinácie na Slovensku. Redaktor Braňo Tomaga zas bude prinášať aktuálne informácie a zaujímavosti z Chorvátska, ktoré je obľúbenou dovolenkovou destináciou mnohých Slovákov.

Fanúšikovia kvalitných seriálov sa môžu vo vysielaní Markízy tešiť na premiérovú 17. sériu legendárneho kriminálneho seriálu NCIS - Námorný vyšetrovací úrad, ale aj na skvelé novinky ako Mladý Sheldon (Young Sheldon) či Majster ilúzie (Deception).

Z premiérových filmových titulov Markíza počas leta uvedie napríklad výbornú akčnú komédiu Bláznivá hliadka (Chips), bláznivú komédiu Na výške s mamou (Life of the Party) s Melissou McCarthy v hlavnej úlohe, a zárukou skvelej zábavy sú aj Ed Helms, Owen Wilson a Glenn Close v komédii Kto je náš ocko? (Father Figures).

V rámci osláv 25. narodenín sa na obrazovky Markízy v priebehu leta vrátia kultové relácie ako Mojsejovci, Smiechoty, Slávici na ulici, Uragán, Aj múdry schybí, Partička, Všetci sú za dverami, či VILOmeniny. V príprave je tiež špeciálny narodeninový program, ktorý bude odvysielaný presne v deň výročia, v utorok 31. augusta 2021.

Diváci televízie Doma sa aj v lete môžu vždy od pondelka do štvrtka večer tešiť na premiérové časti obľúbených tureckých romantických seriálov Meryem a Spútaný motýľ. Nových sérií sa dočkajú fanúšikovia úspešného seriálu z lekárskeho prostredia Dobrý doktor, ako aj aktuálnej novinky Chicago Fire. Milovníkov kriminálnych seriálov poteší televízia Dajto, ktorá prinesie premiérovú 14. sériu Myšlienok vraha a na obrazovky sa vráti aj ukrajinský Ňuchač.