29. 1. 2024

Na obrazovky TV Doma mieri seriálová novinka Nedodržaný sľub

Na obrazovky TV Doma mieri 
 

seriálová novinka Nedodržaný sľub

Život úspešnej rozvodovej právničky sa zmení po tom, čo sa nečakane objaví jej otec, ktorý pred rokmi opustil rodinu a všetci ho považovali za mŕtveho, a zároveň odhalí neveru svojho dlhoročného manžela.


Na obrazovky televízie Doma prichádza už od pondelka, 29. januára 2024, nový premiérový turecký seriál s názvom Nedodržaný sľub (Evlilik Hakkında Her Şey). Diváci a diváčky sa môžu tešiť na strhujúcu rodinnú drámu o klane vplyvných rozvodových právnikov, medzi ktorých klientov patria miliardári, celebrity a niekedy aj oni sami. Atraktívnu novinku si budú môcť vychutnávať vždy od pondelka do piatka o 19:00 hod., a to hneď v dvoch častiach za sebou, alebo v exkluzívnom predstihu na Voyo.

„Tureckí tvorcovia tentoraz siahli po zahraničnom námete – adaptovali oceňovaný britský seriál The Split z dielne BBC a vytvorili nemenej úspešnú verziu plnú veľkých emócií, aké oceňujú aj slovenskí diváci a diváčky. Tešiť sa môžu na hviezdne herecké obsadenie s mnohými známymi tvárami a pútavý príbeh o nielen milostných vzťahoch hneď niekoľkých silných ženských hrdiniek,“ hovorí Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza.

Azra (Gökçe Bahadir) a jej sestra Sanem (Gökçe Eyüboglu) pracujú ako rozvodové právničky v advokátskej kancelárii svojej matky Çolpan (Sumru Yavrucuk). Zastupujú najváženejších ľudí v Istanbule. Azra sa však poháda s matkou a ešte v ten deň si nájde novú prácu v konkurenčnej firme. Sanem zostáva s matkou, zatiaľ čo ich najmladšia sestra Güneş (Tülin Ece) si žije svoj život mimo sveta práva a prevádzkuje malú kaviareň. Aby sa situácia ešte viac skomplikovala, objaví sa ich otec Faruk (Cevdet Aricilar) - 25 rokov po úteku s opatrovateľkou a všetkými považovaný za mŕtveho - aby získal späť svoj podiel v rodinnom podniku.

Stabilný život Azry sa otrasie v základoch, keď sa dozvie o nevere svojho manžela, ktorý je taktiež rozvodovým právnikom a s ktorým má tri krásne deti. Napriek všetkým profesionálnym skúsenostiam Azra nie je pripravená na vlastný rozvod, navyše sa v novej firme znovu stretne so starou láskou.

Na vrchole je miesto len pre jedného a Azrina nová firma je odhodlaná rozdrviť tú predchádzajúcu, ktorá patrí jej rodine. Uprostred nepríjemného rozvodu, oživujúceho sa milostného vzťahu a tvrdého obchodného súperenia s vlastnou matkou je Azra dotlačená až na samú hranicu svojich síl...

Prostredníctvom veľmi odlišných štyroch hrdiniek, ktoré patria do jednej rodiny, budú mať diváci a diváčky možnosť sledovať všetky etapy manželstva. Zatiaľ čo matka Çolpan je rozvedená, Azra je v dlhoročnom manželstve, Günes sa chystá vydávať a Sanem nechce o manželstve ani počuť.

V seriáli Nedodržaný sľub sa objavia aj dobre známe tváre, ktoré si diváci a diváčky môžu pamätať z niekdajších seriálových hitov na stanici Doma. Ústrednú postavu Azry stvárnila populárna turecká herečka Gökçe Bahadır. Jej seriálovú matku Colpan si zahrala Sumru Yavrucuk, známa vďaka postave Ebe Nine v seriáli Fatmagül, roly Sanem sa zhostí herečka Gökçe Eyüboğlu, ktorú diváci a diváčky poznajú ako Ceydu zo seriálu Sila ženy a v úlohe Günes, najmladšej sestry Azry, sa predstaví herečka Tülin Ece, známa ako Menekse z Veľvyslancovej dcéry. V úlohe Azrinho neverného manžela Sergena sa predstaví herec Sarp Akkay, ktorý sa v minulosti zhostil aj postavy Tevfika v seriáli Ezel.

V menších úlohách klientok v Azrinej právnickej kancelárii sa objavia aj herečky Neslihan Yeldan (Aydan - matka Serkana z Lásky na prenájom), či Sinem Öztürk (Yasemin z V hre je láska).