16. 9. 2005

VÝROKY TÝŽDŇA

VÝROKY TÝŽDŇA "V čakárni u lekára sa mi mnohé budúce mamičky zdôverujú, ako ich všetko bolí, že majú psychické problémy, že ich nechápe manžel. Cítim sa medzi nimi ako zvláštny úkaz. Je to možno tým, že len málo žien má zaujímavý život a pre mnohé je tehotenstvo jediným obdobím, keď môžu byť stredobodom pozornosti a ony to využívajú. Ťažko sa im to dá vyčítať. " Andrea Vadkerti "Som človek, ktorý keď sa po roku obzrie, chce vidieť posun. Chcem ísť stále dopredu!“ Zuzana Hajdu " Slováci sa ukazujú ako hravý národ. Od STV by bola krátkozraká politika, ak by chcela diváka klamať. Očakávam, že situácia sa zlepší, keď ľudia zistia, že sa neoplatí volať, ak je výhra nízka. " Branislav Zahradník o relácii Peniaze na ruku
"Reportérom STV stačí iba jedna slovenská agentúra. Konzultovali sme to so šéfredaktormi".
Branislav Zahradník o zrušení zmluvy s TASR P.S. : Tých reportérov som ešte v STV nestretol.
S ktorými šéfredaktormi to konzultovali? Bývalými, či budúcimi ?
"Navrhujem do programu vniesť viac znesiteľnej pikantérie a rozšírenie žánru rádionovely.
"Nemohol." Na otázku, či by mohol charakterizovať jednotlivé okruhy rozhlasu a zhodnotiť ich kvalitu. "Ja v aute počúvam Slovenský rozhlas, ktorý vysiela na frekvencii 96,6. " Tu sa obdivuhodne trafil !
"Štatút Slovenského rozhlasu nemám podrobne preštudovaný," Rozhlas nemá štatút, ale riadi sa zákonom o Slovenskom rozhlase.
Ján Udič -kandidát na post generálneho riaditeľa Slovenského rozhlasu
"Tá Czoborová vyzerá naživo úplne inak ako v skutočnosti."
Linda Drevenková ,VyVolený TV JOJ
"V tejto chvíli ministerstvo kultúry nemá pravdu a som o tom hlboko presvedčený. Ja si myslím, že zákonom je to stanovené úplne presne, iba si myslím, že by úradníci na ministerstve mohli lepšie počítať."
Richard Rybníček