30. 12. 2006

Mail roka alebo Kopol V.M. Vladimíra M ?

Mail roka alebo

Kopol V.M. V.M ?

Milan Č. ako očitý svedok incidentu V.M. - V.M. prehovoril ! Tvrdí, že to bol práve redaktor TV M. ktorý kopol ako prvý M. a ten mu to oplatil. Potom M. zbili policajti. Ján P., sa M. za bitku ospravedlnil. Údajne mali policajti zbiť úplne iného novinára. Policaný zbor SR sa dnes zaoberá tajomným anonymným mailom ndependentta3, ktorý údajne pochádza zo zdrojov Vojenského spravodajstva, Katonai Felderítési Hivatal, Protuobavještajna agencija, Čchungsang Čchenbobu, Glavnoje rozvedivateľnoje upravlenije, Milli Instibarat Teskilati a Militära Underrättelse och Säkerhetstjänsten.

"vazeny" pan M.

a to vazeny je ozaj v uvodzovkach... Nie som schopny pochopit ako clovek ako vy dokaze mat odvahu poslatmail kde si dovoli dakovat niekomu z ludi ktori v ta3 pracuju roky a su tejto firme loajalny. Kto si myslite ze ste???? Ste nikto, pre kazdeho kto Vas pozna. Kazdy kto Vas pozna Vas nenavidi. Ste clovek bez chrbtovej kosti, ktory naozaj nema pravo hodnotit cokolvek, a uz vobec nie pracu ludi v t.. Tak nekompetentny a vazne zly clovek ako vy nie je na celej modrej planete nikde, len vy. Nechapte ma zle, praca ludi v T. ohladom leteckeho nestastia bola skvela, o to nejde, to je pre ludi v T. prirodzene, ale nie je prirodzene aby cloek ktory odisel z t. pre svoju nekvalitu a podlost posielal maily ako tento. Kde berete tu kuraz na taketo veci?? Snazite sa urazit ludi ktori v t. odvadzaju skvelu pracu? Vy, ktory ste kydal na T. po vasom odchode - btw - nutenom - kade sa dalo? Ako sa odvazujete hovorit o jedenastom septembri a o rozcarovani a veciach podobnych??? Je to z vasej strany vysmech vsetkym profesionalom v t., ktorí i napriek vsetkemu, a i Vam, maju svoju praci stale radi a chcu ju robit dalej... Urobte laskavost tomu skvelemu projektu ktori zacal jeden muz, ktori mal sen, sen ktory funguje, a odidte kade lahsie, ak vam ozaj zalezi na t., toto je to najlepsie co mozete zo svojej pozicie spravit. Hadam dostanete za to aj odmenu... PS: opovrhujem vami a myslim si ze tento mail vami ani nepohne, ale zaroven viem ze hovorim za vela ludi v ta3, ktori zdielaju moj nazor... zelam Vam aby ste sa uvedomili a zmizli niekam kde nie je civilizacia...nikto nepotrebuje ludi ako vy...

Zmeny a pomery v T. sú stabilizované a pracovná morálka vysoká. Inak, ten Mečiar mal možno aj pravdu. Asi ho kopol.

Všetky osoby, mená a príbehy sú vymyslene a akákoľvek podobnosť je čisto náhodná a autor sa od všetkého , aj od seba samého plne dištancuje.