30. 3. 2008

Nedeľné rezne a káva

Nedeľné rezne a káva
Hlavnými témami diskusnej relácie STV O 5 minút 12, ktorú odvysiela Jednotka v nedeľu 30. 3. 2008 o 11.55, budú protesty proti tlačovému zákonu a situácia slovenskej menšiny v maďarskej obci Mlynky. V prvej časti relácie o nich budú diskutovať minister kultúry Marek Maďarič (Smer-SD) s predsedom KDH Pavlom Hrušovským. V druhej časti sa predsedovia ĽS-HZDS a SMK Vladimír Mečiar a Pál Csáky okrem týchto tém dotknú aj zatiaľ nejasného fungovania Slovenského pozemkového fondu a pripravovaným protestom proti školskej reforme.Reláciu bude moderovať Maroš Stano.
Hosťami relácie Na telo so Zlaticou Puškárovou v nedeľu 30. marca 2008 budú podpredseda ĽS-HZDS Miroslav Jureňa a poslanec NR SR za SMK Zsolt Simon. Témy: Pozemkové kauzy, Prečo sa z reštitúcií stáva biznis?
Do relácie V politike, ktorú TA3 odvysiela v nedeľu 30. marca 2008 o 19.55 hod., prijali pozvanie Vladimír Mečiar, Boris Zala a Daniel Lipšic. V prvej časti relácie bude s moderátorkou Ľubomírou Oravovou diskutovať predseda ĽS-HZDS Vladimír Mečiar o novele tlačového zákona, odvolaní sudcu Ústavného súdu SR, Slovenskom pozemkovom fonde a kauze Čierna voda. Aj v druhej časti relácie budú rezonovať témy ohľadom tlačového zákona a kauzy Čierna voda. Poslanec NR SR Boris Zala (Smer-SD) a podpredseda KDH Daniel Lipšic budú tiež hovoriť o situácii v opozícii a prezidentských voľbách.