31. 5. 2008

Deň otvorených dverí STV

Deň otvorených dverí STV

Slovenská televízia otvára 1. júna 2008 dvere dokorán. Od 9,00 do 16,00 h. máte možnosť nahliadnuť do zákulisia televízie v Mlynskej doline, jej štúdií v Košiciach a Banskej Bystrici a všade Vás čaká aj bohatý sprievodný program. Akcia je spojená s charitatívnou zbierkou na Konto nádeje.

STV pripravila prehliadku priestorov, kam sa bežne divák nedostane – televízne štúdiá, réžia a ďalšie. Expozíciu filmových a televíznych kostýmov a rekvizít z nakrúcania Takisto súťaž o najvtipnejší „stand-up“ alebo aké to je hovoriť na kameru.Na vlastné oči môžu návštevníci zažiť ako sa natáčajú obľúbené relácie – Ranný magazín, Ľudia na Jednotku, Góly-Body-Sekundy, Slovensko Dnes, Zmenáreň Návštevníci sa môžu zahrať na moderárotov a moderátori budú odpovedať na otázky, rozhovor je možné dostať na DVD! STV pozýva aj na prezentáciu virtuálneho štúdia, odkiaľ sa vám každý deň prihovárajú moderátori hlavných Správ STV. Deti si spolu s moderátorkou relácie Si v obraze? Andreou Sabovou môžu vyskúšať moderovanie, najšikovnejší môžu získať malý suvenír . STV ponúka aj stretnutie s Lúskanietvorcami relácie, psychologické poradenstvo Deti si môžu vyskúšať svoju fyzickú zdatnosť v disciplínach obľúbenej relácie Góóól ,prípadne sa zahrať na športového komentátora .Návštevníci si môžu vyskúšať originálnu lezeckú stenu z relácie SUPERCHYTY . K dispozícii bude Slimák Maximilián z Elá Hop (v priestore pri štúdiu MD4). STV ponúka aj celodenné premietanie animovaných a hraných programov pre deti a projekciu vybraných dokumentov, ktoré už mali svoju premiéru a vznikli na pôde STV. Pre deti ale aj pre ich mamičky a prítomné dámy – poradia profesionálni vizážisti . Pre návštevníkov STV pripravila nezabudnuteľné stretnutia a podpisy známych tvárí z obrazovky, celodennú autogramiádu moderátorov a redaktorov STV ,autogramiádu Milana Kňažka a pozvaných hostí relácie Takí sme boli - Soňa Valentová, Juraj Slezáček, Eduard Bindas, Milka Došeková – v čase od 13.00 do 14.30 hod. . STV ponúka aj možnosť osobne sa odfotografovať sa so spomínanými hosťami a následne si dať fotografi u podpísať. Redaktori z relácie Reportéri, budú prijímať aj námety divákov a postrehy do relácie .

Zbierka na Konto nádeje- prispieť môže každý. Pripravená je aj tombola o skvelé ceny, žrebovanie anketových lístkov sa uskutoční na záver podujatia na Veľkom pódiu Predajný stánok DVD a VHS nosičov zo Zlatého fondu STV Pre všetkých sú pripravené hviezdy ako Vierka Aysi , Vierka Berkyová , Júlia Hečková, Justin Topoľský a Janka Daňová , Lojzovci, Komajota , PS ,Starmánia, Lúčnica – Zlaté husle ,Fredy ´s Dance Group , Jakub Petraník, Petra Kepeňová , Mária Bundová , Peter Konček ,Kmeťoband , Gladiátor , Beáta Dubasová ,Old School Brothers, Laco Lučenič , Marcel Palonder a Anita Soul, Sisa Sklovská a Berco Balogh a Robo Grigorov.