25. 5. 2008

Nedeľné rezne a káva

Nedeľné rezne a káva

Hlavnou témou prvej časti diskusnej relácie STV O 5 minút 12, ktorú odvysiela Jednotka v nedeľu 25. mája 2008 o 11:55 h, bude školská reforma. Hovoriť o nej budú minister školstva Ján Mikolaj (SNS) a jeho predchodca, poslanec NR SR László Szigeti (SMK). Dotknú sa aj kauzy údajného falšovania podpisu poslanca na prezenčnej listine parlamentu. Osud Detského kardiocentra v Bratislave a dlhy v zdravotníctve budú dominovať v druhej časti relácie, v ktorej sa stretne minister zdravotníctva Ivan Valentovič (nominant Smeru-SD) a poslanec NR SR Viliam Novotný (SDKÚ-DS). Reláciu bude moderovať Maroš Stano.

Hosťami Zlatice Puškárovej v relácii Na telo v nedeľu 25. mája 2008 budú predseda NR SR a podpredseda Smeru-SD Pavol Paška a predseda KDH Pavol Hrušovský.Témy: 1) Aktuálna kauza údajného falšovania podpisov ; 2) EURO - hrozba alebo výhoda?

Do relácie V politike, ktorú TA3 odvysiela v nedeľu 25. mája 2008 o 19:55 hod., prijali pozvanie Pavol Paška, Pavol Hrušovský, Ján Mikolaj a László Szigeti. V prvej časti relácie budú s moderátorkou Ľubou Oravovou diskutovať predseda NR SR Pavol Paška (Smer-SD) a predseda KDH Pavol Hrušovský o dôveryhodnosti NR SR. Hovoriť budú o kauze podpisov šéfa SNS aj o koalično-opozičných vzťahoch. V druhej časti relácie bude rezonovať téma školskej reformy a jej dopady, ktorú v diskusii preberú minister školstva Ján Mikolaj (SNS) a podpredseda SMK László Szigeti.