31. 5. 2008

Nedeľné rezne a káva

Nedeľné rezne a káva

Hlavnou témou prvej časti diskusnej relácie STV O 5 minút 12, ktorú odvysiela Jednotka v nedeľu 1. júna o 11:55, bude pripravovaná zmena dôchodkového systému a rodinná politika. Diskutovať o tom bude ministerka práce, sociálnych vecí a rodiny Viera Tomanová (Smer-SD) a podpredseda KDH Július Brocka. V druhej časti relácie sa minister zahraničných vecí Ján Kubiš (nominant Smeru-SD) a podpredseda SMK József Berényi vyjadria k príčinám odloženia schôdzky premiérov Slovenska a Maďarska, k stavu vzájomných vzťahov medzi oboma krajinami, ako aj k posilneniu slovenskej misie v Afganistane. Vzhľadom k tomu, že v nedeľu 1. júna bude v STV Deň otvorených dverí, diskusnú reláciu uvidia diváci výnimočne zo záznamu.

Hosťami Zlatice Puškárovej v relácii Na telo dňa 1.6.2008 je Marek Maďarič - minister kultúry a podpredseda SMERU-SD a Ivan Mikloš - podpredseda SDKÚ-DS.Témy: 1.) Hodnotenie dvojročného vedenia kabinetu Roberta Fica, 2.) Koalično-opozičné vzťahy

Do relácie V politike, ktorú TA3 odvysiela v nedeľu 1. júna 2008 o 19:55 hod., prijali pozvanie Vladimír Mečiar, Dušan Jarjabek a Ágnes Biró. V prvej časti relácie bude s moderátorom Richardom Dírerom diskutovať predseda ĽS-HZDS Vladimír Mečiar o snahe HZDS kontrolovať SIS. Hovoriť budú aj o dôchodkovom systéme a o boji o ľavicového voliča. V druhej časti relácie bude rezonovať téma novelizovaného tlačového zákona, ktorý od nedele, 1. júna 2008 vstupuje do platnosti. Diskutovať o ňom budú poslanec NR SR Dušan Jarjabek (Smer-SD) a poslankyňa NR SR Ágnes Biró (SMK).