19. 10. 2008

Nedeľné rezne a káva

Nedeľné rezne a káva
Po oznámení o zrušení víz americkým prezidentom George Bushom bude exkluzívnym hosťom 1. časti diskusnej relácie O 5 minút 12, ktorú odvysiela Jednotka v nedeľu 19.10.2008 o 11.55 h prezident SR Ivan Gašparovič. Hovoriť bude o tomto historickom kroku ako aj o slovensko-maďarských vzťahoch a ďalších aktuálnych otázkach. V druhej časti relácie budú Mikuláš Dzurinda, predseda SDKÚ-DS a podpredseda Smer-SD Marek Maďarič komentovať návrh štátneho rozpočtu na rok 2009, kroky vlády k zamedzeniu dopadov finančnej krízy na slovenské hospodárstvo i najnovší vývoj slovensko-maďarských vzťahov. Reláciu bude moderovať Maroš Stano.

Hosťami Zlatice Puškárovej v relácii Na telo v nedeľu 19.10.2008 budú predseda ĽS-HZDS Vladimír Mečiar a poslankyňa NR SR za SDKÚ-DS Iveta Radičová. Témy: 1) Prezidentská kampaň, 2) Finančná kríza, 3) Slovensko-maďarské vzťahy .

V relácii V politike budú témami : Napätie medzi Bratislavou a Budapešťou vrcholí. Kto prvý zavelí na ústup? Boris Zala zo Smeru a Béla Bugár z SMK. . Svet postihla recesia, finančná kríza naberá na obrátkach. V drhej čast : Kedy zasiahne Slovensko? Viceguvernér NBS Martin Barto.