2. 11. 2008

Nedeľné rezne a káva

Nedeľné rezne a káva
Hlavnou témou diskusnej relácie STV O 5 minút 12, ktorú odvysiela Jednotka v nedeľu 2. novembra 2008 o 11:55 h budú dopady globálnej finančnej krízy na Slovensko a kroky vlády na jej zmiernenie. Komentovať ju budú predseda vlády SR Robert Fico a guvernér Národnej banky Slovenska Ivan Šramko. Dotknú sa aj pripravovaného štátneho rozpočtu na rok 2009, potrieb nových impulzov do ekonomiky a dopadov krízy na zamestnávateľov či možný rast nezamestnanosti. Do diskusie sa naživo zapojí ekonóm Slovenskej akadémie vied Viliam Páleník a predseda Klubu 500 Vladimír Soták. Reláciu bude moderovať Maroš Stano.

Hosťami Zlatice Puškárovej v nedeľnej relácii Na telo 2. novembra 2008 budú Ján Slota - predseda SNS a Martin Fronc - podpredseda KDH .Témy: 1. Školský zákon 2. Slovensko-maďarské vzťahy 3. Finančná kríza Poznámka: Relácia bola z dôvodu Pamiatky zosnulých predvyrobená, telefonické hlasovanie však bude nasadené naživo.

Relácia TA 3 V politike prinesie tému -Maďarská karta hýbe Slovenskom, politický súboj sa vyostruje. Slovenské strany verzus SMK. HOSTIA: D. Čaplovič, podpredseda vlády (Smer-SD), J. Berényi, podpredseda strany (SMK), R. Rafaj, predseda poslaneckého klubu SNS, V. Palko, predseda strany (KDS) .