16. 11. 2008

Nedeľné rezne a káva

Nedeľné rezne a káva
Exkluzívnymi hosťami diskusnej relácie STV O 5 minút 12, ktorú odvysiela Jednotka v nedeľu 16. 11. 2008, budú traja najvyšší ústavní činitelia Slovenskej republiky. Prezident SR Ivan Gašparovič, predseda NR SR Pavol Paška a predseda vlády SR Robert Fico zhodnotia najmä perspektívy slovensko-maďarských vzťahov po sobotňajšom stretnutí premiérov Slovenska a Maďarska v Komárne. Dotknú sa aj spolupráce ústavných orgánov pri riešení dopadov globálnej finančnej krízy na slovenské hospodárstvo.Reláciu bude moderovať Maroš Stano.
Hosťami nedeľnej relácie Na telo dňa 16. novembra 2008 budú Daniel Lipšic - podpredseda KDH a Monika Flašíková-Beňová - europoslankyňa Smer-SD. Témy sú Slovensko-maďarské vzťahy a Aktuálna politická situácia.
Hosťom diskusnej relácie V politike, ktorú televízia TA3 odvysiela dňa 16. novembra 2008 o 19.55 hod., bude premiér SR Robert Fico. Moderátor Richard Dírer bude s predsedom vlády SR hovoriť o aktivitách maďarských extrémistov, vyhrotených slovensko-maďarských vzťahoch a snahe oboch krajín vyriešiť ich. Moderátor bude s premiérom Ficom diskutovať aj o postoji našej vlády k finančnej kríze, otvorení 2. piliera, výstavbe diaľnic a dostavbe Mochoviec.