14. 12. 2008

Nedeľné rezne a káva

Nedeľné rezne a káva

Hlavnou témou diskusnej relácie STV O 5 minút 12, ktorú odvysiela Jednotka v nedeľu 14. decembra 2008 o 11.55 h poslednýkrát v tomto kalendárnom roku, bude hodnotenie uplynulého politického roku v parlamente. Diskutovať o tom budú podpredseda NR SR Miroslav Číž (SMER-SD) a poslanec NR SR Gyula Bárdos, predseda poslaneckého klubu SMK. Dotknú sa pritom aj tohto týždňovej neúspešnej snahy opozície odvolať ministra výstavby a regionálneho rozvoja Mariana Janušeka z funkcie. V druhej časti relácie zhodnotia uplynulý rok v zahraničnej politike minister zahraničných vecí Ján Kubiš (nominant SMER-SD) a jeho predchodca vo funkcii, poslanec NR SR Eduard Kukan (SDKÚ-DS). Hovoriť budú najmä o slovensko-maďarských vzťahoch a summite Európskej únie k svetovej finančnej kríze. Reláciu bude moderovať Maroš Stano.

Hosťami Zlatice Puškárovej v nedeľu 14. decembra budú: poslanec NR SR František Mikloško (KDS) a predseda poslaneckého klubu SNS Rafael Rafaj. Témy sú Kauza odvolávania ministra výstavby Mariána Janušeka a Aktuálna politická situácia .
Hosťami diskusnej relácie V politike, ktorú televízia TA3 odvysiela dňa 14. decembra 2008 o 19:55 budú Viera Tomanová a Július Brocka. Moderátor Richard Dírer bude s ministerskou práce, sociálnych vecí a rodiny Vierou Tomanovou (Smer-SD) a podpredsedom KDH Júliusom Brockom hovoriť o dôsledkoch finančnej krízy, jej dopadoch na zamestnanosť, o sociálnych balíčkoch, otvorení 2. piliera a stabilizácii 1. piliera.