12. 2. 2012

NEDEĽNÉ REZNE A KÁVA

NEDEĽNÉ REZNE A KÁVA

Témy relácie V politike v nedeľu 12. februára: - nezamestnanosť, znižovanie odhadu hospodárskeho rastu - aké ponúkajú riešenia; - kauza Gorila – protesty, antikorupčné opatrenia; - pravica vs. Ľavica. Hostia: - Ján Figeľ, predseda KDH - Robert Fico, predseda Smeru-SD .Moderátorka relácie: Alžbeta Vlková .

Poslanci sa definitívne rozbehli za voličmi. Parlament zasadal poslednýkrát v tomto volebnom období. Jeho fungovanie poznačila politická a ekonomická kríza i vzájomná nedôvera. Ako by mal fungovať parlament po voľbách a ktoré z požiadaviek organizátorov protestu Gorila sú realizovateľné? Sledujte diskusiu súčasného a bývalých predsedov Národnej rady SR - Pavla Hrušovského (KDH), Richarda Sulíka (SaS) a Pavla Pašku (Smer-SD) - už túto nedeľu 12. februára 2012 o 11:55 na Jednotke s moderátorkou Martou Jančkárovou.

Hosťami Zlatice Puškárovej v relácií Na telo tentokrát budú: predseda SaS Richard Sulík a podpredseda Smeru-SD Pavol Paška. Témami sú Parlamentné voľby 2012 a Aktuálna politická situácia .