19. 2. 2012

NEDEĽNÉ REZNE A KÁVA

NEDEĽNÉ REZNE A KÁVA

Témy relácie V politike v nedeľu 19. februára: -Aktuálna politická situácia, priority strán v oblasti ekonomiky, zamestnanosti, dane, odhad rastu ekonomiky, pokles ratingu, situácia v eurozóne, euroval; Hostia: Ivan Mikloš, minister financií (SDKÚ-DS) Peter Kažimír, podpredseda Smeru-SD .Moderátorka relácie: Ľubomíra Oravová

Hosťami diskusnej relácie O 5 minút 12 s moderátorkou Martou Jančkárovou v nedeľu 19. februára o 11:55 na Jednotke budú: Lucia Žitňanská, ministerka spravodlivosti a podpredsedníčka SDKÚ-DS, Marek Maďarič, podpredseda Smeru-SD, Pavel Nechala, právnik Transparency International Slovensko. Témy sú : korupcia a klientelizmus v slovenskej spoločnosti a politike, opatrenia na ich potláčanie, financovanie politických strán, pravidlá pre lobing, aktuálna politická situácia.

Hosťami Zlatice Puškárovej v relácií Na telo tentokrát budú: minister financií Ivan Mikloš (SDKÚ-DS), poslanec NR SR a exminister financií Ján Počiatek (Smer-SD) a predseda klubu poslancov SaS Jozef Kollár. Témami sú Nezamestnanosť a Aktuálna situácia v daňovom informačnom systéme a na daňových úradoch .