6. 7. 2012

VÝROKY TÝŽDŇA

VÝROKY TÝŽDŇA

"Vy tu páchate inkvizíciu voči mladým ľuďom len preto, že ich navrhuje strana Smer-SD. Toto je hon na čarodejnice, ktorý spustili niektorí poslanci opozície, zhodný s niekdajšími praktikami Gestapa a Čeky."
Andrej Kolesík (Smer-SD)

" Je to moja práca, videli ste už poštára oslavovať keď doručí poštu? "
Mario Balotelli na otázku reportéra- Mário, prečo neoslavujete keď strelite gól ?



"Väčšina nie je múdra. Nikde v štatistickej väčšine sa neskrýva ani štipka múdrosti. Hľadať múdre rozhodnutia v štatistickej väčšine je hrubé nedorozumenie. Preto Spojené štáty na úrovni všetkých štátov USA žiadne referendum nepoznajú. Tento nápad zrušiť kvórum referenda nie je dobrý a mal by fatálne následky. Celkom som sa smial na referendách o Lisabonskej zmluve. Čítali ste ju? Ak v tejto snemovni z nás 150 je 15 takých, čo ten hrozný, zložitý, príšerný, nečitateľný text čítalo, tak si dám odrezať ruku."
František Šebej

„ Prevádzkové náklady nevieme vykryť len z koncesionárskych poplatkov. Zmluva so štátom nie je použiteľná len na nejaké katedrálové projekty."
Daniela Vašinová , ekonomická riaditeľka RTVS



"Smer sa chce vracať k socialistickému modelu zdravotníctva, čo by pre Slovensko bolo extrémne drahé. My sme k tomu pristupovali úplne opačne, aby zdravotníctvo nadobúdalo rozmer služby občanovi."
Ján Figeľ


"Všetci sme nadšení z krásnych modeliek v bielizni. Jediný, kto by to neocenil, je stopercentne Jaro Slávik.“
Leoš Mareš