24. 8. 2012

VÝROKY TÝŽDŇA

VÝROKY TÝŽDŇA
„ Izrael je umelým útvarom na Blízkom východe, ktorý sa však raz stratí. Izrael je falošný sionistický výrastok, ktorý sa raz stratí z geografického priestoru.. Podpora Palestínčanov je ore Iráncov náboženskou povinnosťou a piatkové demonštrácie budú úderom pre nepriateľov islamu a Palestíny".
ajatolláh Alí Chameneí

 "Pre médiá a ostatných, ktorí píšu o tom, či sú moje kožuchy pravé alebo nie - prosím, nezabudnite spomenúť módny dom Hermes. Ďakujem !  Chcem, aby ste vedeli, že mi veľmi záleží na vašich pocitoch a názoroch a vždy budem podporovať vaše životné filozofie. Nepodporujem však násilnícke, urážlivé a detinské kampane za akúkoľvek vec. Už vôbec nie za tú, ktorú rešpektujem - práva zvierat. Rozhodla som sa, že nebudem komentovať, či sú moje kožušiny falošné alebo nie, lebo je pokrytecké nepriznať sa k pytónovi, pštrosovi, krave, teľaťu, aligátorovi, ktorých som už mala na sebe, a to ani nespomínam mäso. Vy vidíte mŕtvolu, ja vidím nesmrteľný umelecký kúsok. Rešpektujem vaše názory, tak vy rešpektujte moje . A tým, ktorí rozpútavajú kampane - šetrite svoju múku na chlieb pre deti, ktoré sú hladné. A Kim Kardashian je úžasná.“
Lady Gaga
 
 
"O týždeň budeme hovoriť o tom, ako bývať vo svojom, keď na to nemáme."
Dominika Hyriaková, TA 3, Peňaženka

"Behať v sedempalcových Louboutinoch sa nevypláca. Prahu teraz budem nosiť na tvári.".
Mel B zo skupiny Spice Girls


"Madonna bola slovne varovaná, aby sa správala v súlade so zákonom, a ona to ignorovala. Tak teraz budeme rozprávať rečou peňazí. Samozrejme, morálne škody a utrpenie je ťažké zmerať, ale možno ľudia, ktorí zarábajú peniaze bez ohľadu na morálne pravidlá, toto lepšie pochopia.“
Darja Dedovová, aktivistka proti homosexualite


"Niekto zrejme nevidí súvislosť, ale po Madonninom koncerte sa nejaký chlapec možno stane gejom a nejaké dievča lesbičkou, dôsledkom bude menej narodených detí a táto veľká krajina si potom nemôže brániť hranice - mne to spôsobuje morálne utrpenie."
Alexej Kolotkov , aktivista proti homosexualite


"Ženské telo vie, ako si pomôcť a zabrániť tehotenstvu po znásilnení. Ženy majú biologickú obranu, ktorá zabráni otehotneniu po znásilnení, v dôsledku čoho nepotrebujú mať zákonné právo na interrupciu. Z toho, čo som pochopil od lekárov, sa mi zdá, že k otehotneniu po znásilnení dochádza skutočne zriedkavo. Ale predpokladajme, že k nemu dôjde. Myslím si, že by mal existovať nejaký trest, ale potrestaný by mal byť páchateľ znásilnenia, a nie dieťa."
Todd Akin,  kongresman za Missouri


„ Dívčí kapela s názvem Kundí orgie věrna svému názvu předváděla soulož na oltáři křesťanského chrámu, aby si udělala reklamu. Teď má opletačky se zákonem. Šiky pokrokových novinářů zvedly svůj mocný hlas a volají “pusťte sestry domů !“
Ladislav Jakl, tajomník prezidenta Českej republiky


"Väčšinu času sedím v lietadle na svojom mieste sťaby skamenený a čakám na to, že sa zrútime. Je úplne jedno, ako intenzívne sa tým zaoberám, na smrti jednoducho nedokážem nájsť nič pozitívneho."
Woody Allen

"Pani Eva hlboko spolucíti s pozostalými obetí. Úlohou expertov bude zistiť, čo spôsobilo túto tragédiu. Mohla to byť technická chyba alebo porušenie pravidiel cestnej premávky iným autom - samozrejme, mohla to byť aj chyba mojej klientky."
Gábor Tóth obhajca Evy Varholíkovej Rezešovej