28. 6. 2013

DAJTO NEWS

DAJTO NEWS



Najstarší tenisový turnaj na svete, prestížna spoločenská udalosť pod patronátom kráľovskej rodiny a miesto duelov najväčších hviezd svetového tenisu. To všetko a ešte omnoho viac je Wimbledon.
"V pondelok sa začal v poradí už sto dvadsiaty siedmy turnaj Wimbledonu. Vďaka televízii Dajto diváci v budúcom týždni uvidia viac ako 20 hodín najprestížnejšieho svetového tenisu," povedal programový riaditeľ "telky pre chlapa“ Lukáš Beňačka.
Od pondelka 1. júla 2013 sa v Londýne začnú súboje šestnástich najlepších hráčov o postup medzi tenisovú elitu. V sobotu 6. júla 2013 o 15:00 odvysiela Dajto priamy prenos finálového zápasu dvojhry žien a v nedeľu 7. júla 2013 v rovnakom čase finále dvojhry mužov.
„Pôjde o rekordný počet priamych prenosov na obrazovkách televízie Dajto, odvysielame najmenej sedemnásť tenisových zápasov. Diváci si ich navyše budú môcť vychutnať v HD kvalite,“ dodal Lukáš Beňačka.
Všetky zápasy budú môcť sledovať aj predplatitelia video on-demand platformy VOYO.sk.
História najprestížnejšieho tenisového šampionátu na svete sa začala písať v roku 1877, dodnes sa koná v All England Clube v londýnskej štvrti Wimbledon. Ako jediný zo štvorice grandslamových tenisových turnajov sa hrá na trávnatom povrchu. Medzi wimbledonské tradície patrí prísny dress code pre súťažiacich, konzumácia jahôd so smotanou v publiku a patronát kráľovskej rodiny.