13. 3. 2014

MEDIA NEWS

 
Obľúbený komediálny seriál Teória veľkého tresku (2007) bude pokračovať ďalšími troma sezónami. Informovala o tom americká televízia CBS, ktorá aktuálne v USA vysiela siedmu sériu sitkomu a zmluvu o jeho vysielaní predĺžila do jari 2017. "Komédie tvoria veľkú časť našej programovej štruktúry a Teória veľkého tresku je tou najsilnejšou komédiou na televíznych obrazovkách," vyjadrila sa Nina Tassler zo CBS Entertainment. "Táto viacročná zmluva posilňuje našu pozíciu pre budúce vysielacie sezóny a znamená tiež ďalšiu kapitolu spolupráce s Warner Bros. Television," dodala.
Tvorcami sitkomu o vedcoch, ktorým sa do života priplietla mladá žena, sú Chuck Lorre a Bill Prady. Seriálu sa okrem úspechu u divákov podarilo dosiahnuť aj uznanie kritiky. Na konto si už dva razy pripísal cenu televíznej kritiky pre najlepší komediálny seriál (2009, 2013). Spomedzi hercov a herečiek najviac zažiaril Jim Parsons, ktorý získal za stvárnenie Sheldona Coopera tri ceny Emmy (2010, 2011, 2013) i Zlatý glóbus (2011). Okrem neho v seriáli účinkujú tiež Johnny Galecki, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Kaley Cuoco, Mayim Bialik či Melissa Rauch.

©2013, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.