16. 9. 2014

Eva Babitzová končí v Rádiu Expres

Eva Babitzová končí v Rádiu Expres

Dlhoročná generálna riaditeľka, štatutárna zástupkyňa a členka top manažmentu najpočúvanejšieho slovenského rádia, Rádia Expres Eva Babitzová končí svoje pôsobenie v Rádiu Expres. Po dohode s akcionármi rádia to oznámila dnes, uvádza sa to v dnešnom tlačovom vyhlásení Rádia Expres, ktoré agentúre SITA poskytol PR manažér rádia Igor Guttler. O svojom ďalšom pôsobení bude Babitzová informovať v najbližších dňoch. "S platnosťou od 19. septembra bol do tejto funkcie vymenovaný Ivan Antala, ktorý v súčasnosti pôsobí v rádiu ako programový riaditeľ," informovalo ďalej rádio. Nový generálny riaditeľ Rádia Expres Ivan Antala považuje prácu na poste generálneho riaditeľa za veľkú výzvu. "Rádio Expres je renomovaným médiom a silnou značkou a verím, že to tak ostane i naďalej," cituje jeho slová tlačové vyhlásenie.
"Po dlhých a zodpovedných úvahách som sa rozhodla urobiť zásadnú zmenu vo svojom profesijnom živote. O svojom ďalšom pôsobení poskytnem bližšie informácie v najbližších dňoch," cituje tlačové vyhlásenie Evu Babitzovú. Zástupcovia spoločnosti Bauer Media rozhodnutie Evy Babitzovej rešpektujú a na jej ďalšej profesijnej ceste jej želajú veľa úspechov. "Chceme sa Eve poďakovať za energiu, ktorú svojej práci dávala, a nasadenie, ktorým dodávala rádiu silu. Aj vďaka nej vznikol tím ľudí, ktorí dokázali profesionálne rásť a dosahovať výsledky. Jej prácu a prínos si veľmi vážime," uviedli v tlačovom vyhlásení zástupcovia spoločnosti Bauer Media, do portfólia ktorej rádio patrí.

Eva Babitzová svoje pôsobenie v médiách začínala v Slovenskom rozhlase. Pôsobila tiež v Rádiu Twist, ako marketingová riaditeľka SME a redaktorka týždenníka Trend. Pôsobila ako členka prezídia, členka arbitrážnej komisie a výkonná riaditeľka Rady pre reklamu, viceprezidentka a prezidentka Asociácie nezávislých rozhlasových a televíznych staníc Slovenska. Ivan Antala začal pôsobiť v médiách ako hudobný dramaturg a moderátor v rádiu Ragtime. Od roku 2000 do 2006 pôsobil v Rádiu Expres ako hudobný dramaturg a v roku 2006 sa stal programovým riaditeľom stanice.
Rádio Expres vzniklo v roku 2000, od roku 2005 je najpočúvanejšou rozhlasovou stanicou na Slovensku. Svojím signálom pokrýva 88 % Slovenska a má 865-tisíc denných a viac ako 1,5 milióna týždenných poslucháčov.

Bauer Media Group je jedna z najväčších mediálnych spoločností vo svete, ktorá vydáva viac ako 600 časopisov, 400 digitálnych produktov a vysiela pre milióny ľudí cez svojich 50 rádio a televíznych staníc. Do portfólia spoločnosti patria aj vydavateľstvá, poštové a distribučné služby, marketing a mediálny predaj. Spoločnosť má viac ako 11-tisíc zamestnancov v 16 krajinách.

©2014, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.