4. 9. 2014

MEDIA NEWS

MEDIA NEWS
Spevák americkej kapely Maroon 5 Adam Levine spolupracuje s americkou televíziou NBC na seriáli inšpirovanom jeho dospievaním. Projekt Kids in America sa bude zameriavať na príbeh tínedžera, ktorý chce byť rockovou hviezdou, pričom ho budú obklopovať nekonvenční členovia rodiny. Dej sa bude pravdepodobne odohrávať v 90. rokoch minulého storočia. O scenár sa postará Aaron Blitzstein, ktorý bude tiež výkonným producentom. S produkciou mu pomôžu 35-ročný Levine, Jordan Feldstein a Josh Gummersall.
Adam Noah Levine sa narodil 18. marca 1979 v Los Angeles. Keď mal sedem rokov, jeho rodičia sa rozviedli, čo ho neskôr priviedlo na terapie. Počas dospievania sa začal zaujímať o hudbu a skúsil tiež drogy. Preslávil sa ako frontman spomínanej skupiny Maroon 5, no od roku 2011 ho verejnosť pozná aj ako porotcu a mentora v súťaži The Voice. S Maroon 5, ktorí sa pôvodne volali Kara's Flowers, vydal zatiaľ päť štúdiových albumov: Songs About Jane (2002), It Won't Be Soon Before Long (2007), Hands All Over (2010), Overexposed (2012) a V (2014), pričom prvé štyri menované sa dostali do prvej desiatky britského i amerického albumového rebríčka. Na konte majú hity ako This Love, Harder To Breathe, She Will Be Loved, If I Never See Your Face Again (feat. Rihanna), Makes Me Wonder, One More Night alebo Moves Like Jagger (feat. Christina Aguilera). Skupina získala okrem iného tri ceny Grammy.

©2014, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.