4. 9. 2014

RTVS NEWS

RTVS NEWS
 


Regionálne vysielanie verejnoprávneho rozhlasu pozýva v piatok 5. septembra na ďalší ročník dňa otvorených dverí Rádia Regina pod názvom Rádio Regina Dokorán. Rádio Regina tak budú môcť návštevníci nielen počuť, ale aj vidieť. Ako ďalej agentúru SITA informoval PR manažér Rozhlasu a televízie Slovenska (RTVS) Juraj Kadáš, podujatie sa uskutoční v sídle Slovenského rozhlasu na Mýtnej ulici v Bratislave od 8:30 do 14:00. Aj tento rok na návštevníkov tzv. obrátenej pyramídy čaká množstvo sprievodných podujatí - rozhlasová poradňa s lekármi, spotrebiteľská poradňa, ukážka tradičných remesiel či prác študentov, rady od záhradkárov a tiež hudba a spev.
Počas piatkového predpoludnia môže každý návštevník podujatia Rádio Regina Dokorán stretnúť v rozhlasovom átriu a v štúdiu č. 5 moderátorov, redaktorov aj odborníkov známych z vysielania. Naživo sa bude vysielať o zdravom životnom štýle, divadle či tradíciách. Vysielanie naživo vyvrcholí medzi 12:30 a 14:00 programom Spev má ľahkosť vetra, počas ktorého môžu návštevníci rozhlasu posielať svoje hudobné pozdravy priamo zo štúdia do éteru. Navyše im zahrajú a zaspievajú napríklad Marcela Laiferová, SĽUK, Soňa Horňáková.

©2014, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.