7. 11. 2014

VÝROKY TÝŽDŇA

VÝROKY TÝŽDŇA


„Pussy Riot je pornografická skupinka. Víte, co je to pussy? Kunda. Kunda sem, kunda tam. Já se nebudu zastávat kurev.Vláda zkurvila služební zákon."
 Miloš Zeman, prezident ČR, Hovory z Lán

 „Že tady Jan Němec dělá taková gerontofilní gesta, že vrací vyznamenání, která dostal od pana Havla, mně to přijde směšné a smutné zároveň. Jestli se dožiju jeho věku, tak bych nechtěl být takhle zapšklý a hloupý stařík."
Filip Renč


„Čo, čo? Prosím vás pekne, s týmto na mňa nechoďte. Kto vám povedal, že som Elber? To mohol napísať hocikto. Priznávam, áno ja som Elber. A vy sa teraz so mnou bavíte ako s komentátorom alebo súkromnou osobou? Neriešim ju, takéto veci mi už písal aj jej otecko. V televízii si vypočujte, či som proti nej. Ja čo si robím v súkromí, je moja vec, a čo robím v práci, je druhá vec. Ja Dominiku Cibulkovú nepoznám, neviem, čo je zač, ale viem, ako sa zachovala na Roland Garros, aká primadona sa robila a jedno s druhým. Napriek tomu je mi ukradnutá. Ja si robím svoju robotu najlepšie, ako viem. Spomínané vulgarizmy som nikdy nevyslovil pri komentovaní tenisu. Svoju prácu si odvádzam zodpovedne a profesionálne.Veľmi dobre viem, že za týmto všetkým je pán Cibulka, ktorý sa snaží dehonestovať moju prácu, a keď bude takto ďalej pokračovať, tak celému Slovensku zverejním jeho vulgárne SMS, ktorými ma častoval a tým prikladal do ohňa. Celá táto kauza má z Dominiky Cibulkovej urobiť „obeť“, ale skutočnosť má ďaleko širšie pozadie, a keď bude treba, tak ho zverejním. “
Tomáš Daniš, komentátor Slovak Sport

" Chamberlain prišiel a zamával kusom papiera a povedal: Priniesol som vám mier, keď sa vrátil do Londýna . Na to Churchil, myslím, malej skupine ľudí niekde povedal: A je to, vojna je teraz nevyhnutná. Pretože kompromis s agresorom v podobe hitlerovského Nemecka bol jasne vedúci k veľkému ozbrojenému konfliktu a niektorí ľudia to pochopili. Sovietsky zväz podpísal zmluvu o neútočení s Nemeckom. Ľudia vravia: Ach, to je zlé. Ale čo je zlé na tom, že Sovietsky zväz nechcel bojovať, čo je na tom zle?"
Vladimir Putin