26. 4. 2016

SMER–SD: Denník SME zneužil na lživý útok na premiéra aj jeho zdravotný stav

SMER–SD: 
Denník SME zneužil na lživý útok na premiéra aj jeho zdravotný stav

S údivom a znechutením sme si prečítali titulný článok dnešného vydania denníka SME o akomsi "uprednostnení" premiéra pri operácii srdca. Už len fakt, že denníku SME sa neprieči aj zdravotné problémy premiéra použiť na to, aby verejnosti podsunula obraz premiéra, ktorý zneužíva svoje postavenie, svedčí o strate základnej ľudskej slušnosti a normálnosti. Navyše, denník SME sa k takémuto podlému a nepravdivému útoku na premiéra, ležiaceho na lôžku po operácii srdca znížil nehľadiac na to, že čakacia lehota, o ktorej píše, sa vzťahuje na plánované operácie a nie na akútne prípady, či ignorujúc informáciu zdravotných poisťovní o tom, že pacienti "sú na srdcovocievne ochorenia a ochorenia obehovej sústavy operovaní priebežne, a preto sa nevytvára čakacia listina".
Okrem toho denník SME preukázal, že v zámere útočiť na premiéra za každú cenu je schopný znevažovať aj lekárov, pretože aj ich nepriamo obvinil z toho, že postupujú voči premiérovi protekčne.
Vedenie strany SMER-SD si vysoko váži profesionálny a ľudský prístup lekárov a zdravotníckych pracovníkov, ktorí sa starajú o premiéra a predsedu Smeru-SD Roberta Fica. Súčasne verí, že verejnosť po takýchto článkoch denníka SME ešte lepšie chápe, prečo sa R. Fico rozhodol o svojom zdravotnom stave informovať veľmi zdržanlivo.


Vedenie strany SMER - sociálna demokracia