3. 9. 2017

Obcania Slovenska maju z ustavy pravo na objektivne a pravdive spravodajstvo.

Obcania Slovenska maju z ustavy pravo na 
objektivne a pravdive spravodajstvo.

Media denne porusuju ustavu, ked nam neustale klamu, zavadzaju a pravdu zamlcuju.
1, Ak by boli media na Slovensku objektivne a verejnopravne tak by sa nikdy nestalo ze pravicovy zlocinecky gang Dzurindu rozkradol a rozdal Slovensky statny kapital a ich kazdorocne zisky vo vyske cca 7 miliard eur.
2, Nikdy by sa nestalo, ze by Slovaci platili tak vysoke ceny energii ako platia Nemci, Rakusania, Holandania a ini ktori maju prijmy - mzdy a dochodky 5 x tak vysoke ako Slovaci.
3, Nikdy by nedopustili aby na Slovensku bola schvalena nespravodliva rovna dan, kde ucet za chod statu plati iba chudoba aj za bohatych tym, ze firmam a bohatym znizili dan zo zisku zo 40% na 19% a chudobe DPH na potraviny zvysili z 10% na 20% a ostatne tovary a sluzby DPH z 15% na 20%. Bohatym zrusila dan z dividend a na porovnanie v Rakusku je 27,5%.
4, Nikdy by sa nedostala Sulikova Strana zotrocovania, ozobracovania a okradania Slovenska do parlamentu ak by ludom vysvetlili jej volebny program a podobne aj OLANO. Preco ste ludom nevysvetlili co vlastne znamena „odvodovy bonus“ pre obcanov? Bojite sa, ze by sa SAS a OLANO nedostali do parlamentu? Je to obrovska hanba medii. Cista spinavost voci narodume
Prosim, velmi prosim media, tento narod musi poznat skutocnu pravdu o programe strany oligarchov a podnikatelov z SAS Agenda 2020 a Odvodovy bonus III.
Prosim informujte obcanov vo svojich mediach v case od 18 - 21 hodine o tejto skutocnosti hlbkovo, ako by na tento podvod doplatili obcania SR.
Nespokojny obcan so skutocnostou informovanosti na Slovesnku