13. 12. 2017

Regionálne týždenníky MY chcú rozospievať vianočnými koledami celé Slovensko

Regionálne týždenníky MY chcú rozospievať 
 vianočnými koledami celé Slovensko

Na námestiach, v kostoloch či domovoch dôchodcov v 25 slovenských mestách a obciach sa budú v stredu (13.12.) podvečer spievať vianočné koledy. S celoslovenskou kampaňou Slovensko spieva koledy 2017 prichádzajú regionálne týždenníky MY spadajúce pod vydavateľstvo Petit Press. Podujatie sa začína o 18.00 h.
Cieľom je rozospievať celú krajinu a tak, aby Slováci zaspievali vianočné koledy v jeden deň a jednu hodinu na rôznych miestach. Odznieť by mali tri koledy - Narodil sa Kristus Pán, Búvaj dieťa krásne a Nesiem vám noviny, počúvajte!
„Verím, že sa spolu s našimi čitateľmi dokážeme pozastaviť v predvianočnom zhone a netradične si užijeme tieto chvíle s priateľmi a rodinou," skonštatoval Milan Mokráň, riaditeľ divízie týždenníkov a člen predstavenstva Petit Press.
Organizátori veria, že z pripravovaného predvianočného podujatia sa im zároveň podarí spraviť tradíciu, podobne ako je tomu v Čechách. U českých susedov sa chystá siedmy ročník spievania kolied a zapojených je vyše 600 miest a mestečiek.
Vydavateľstvo Petit Press vydáva 26 regionálnych týždenníkov MY po celom Slovensku.

Copyright © TASR 2017