6. 1. 2020

Televízia JOJ štartuje seriál Nový život

Televízia JOJ štartuje 
seriál Nový život
 
 

Televízia JOJ odštartuje v pondelok 6. januára o 20:35 pôvodný rodinný seriál Nový život. O réžiu formátu s podtitulom Každý si zaslúži druhú šancu sa postaral Ján Novák, scenár napísali Petr Kolečko a Danica Hričová.
Hlavní hrdinovia seriálu, 40-roční najlepší kamaráti, hokejista Dušan a futbalisti Pavol a Lucia, sa rozhodnú každý z iného dôvodu ukončiť svoje dobre rozbehnuté športové kariéry. Všetci traja sa ocitnú na začiatku nového života a musia si vybrať cestu, po ktorej sa ďalej vydajú. Televízna séria sleduje, ako sa vyrovnávajú s veľkými životnými zmenami, ako sa mení ich vzťah k rodine a ako si konečne užívajú všetko, čo si kvôli profesionálnemu životu odopierali.
Luciu v projekte stvárnila Helena Krajčiová, Dušana hrá Milo Kráľ a Pavla Alexander Bárta. Okrem nich v novinke účinkujú Henrieta Mičkovicová, Alžbeta Stanková, Max Bolf, Jozef Vajda, Juraj Loj, Ján Jackuliak, Thomas Kamenar, Ivan Krúpa, Barbora Švidraňová, Simona Kollárová, Lucia Hurajová a ďalší.
Ústrednou skladbou formátu, ktorý plánuje televízia JOJ uvádzať niekoľkokrát do týždňa, je pieseň To si nedám len tak vziať z albumu Best On Mariána Čekovského, ktorý uzrel svetlo sveta v polovici novembra. K pesničke zverejnili aj videoklip s protagonistami seriálu.


©2019, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.