21. 5. 2020

TASR NEWS

TASR NEWS


Moderný vizuál, funkčné vylepšenia a detailnejšie obsiahnutie relevantného spravodajstva sú hlavné atribúty nových bulletinov z produkcie Tlačovej agentúry Slovenskej republiky (TASR). Inovovaný produkt poskytne pridanú hodnotu existujúcim klientom, agentúra v ňom zároveň vidí potenciál efektívneho nástroja na akvizíciu nových klientov.
“Neustále vylepšujeme nielen obsah našich správ, ale i spôsoby ich doručovania odberateľom. Denne vydávame bulletiny v slovenčine i angličtine. Najväčšej obľube sa teší náš Daily News Monitor, ktorý odoberajú azda všetky veľvyslanectvá na Slovensku i investori. Nové bulletiny poskytnú existujúcim zákazníkom, ako aj tým budúcim vyšší užívateľský komfort a rozšírenú informačnú hodnotu,” uviedol generálny riaditeľ TASR Vladimír Puchala.
Agentúrne bulletiny dosiaľ pozostávali zo správ vydaných v príslušných spravodajských kategóriách. Nový prístup spočíva vo výbere spravodajstva na základe kľúčových slov naprieč vybranými spravodajskými servismi, vďaka čomu finálny bulletin obsiahne všetky relevantné agentúrne výstupy. Okrem štandardnej ponuky bulletinov agentúra ponúka možnosť vytvorenia bulletinu na mieru presne podľa požiadaviek klienta.
“Bulletiny prešli celkovou modernizáciou z hľadiska produkcie a distribúcie smerom navonok i dovnútra. Klienti sú pri obdobných produktoch zvyknutí na aktívny obsah, výpis obsiahnutých kľúčových slov v danom výstupe, zvýraznenie kľúčových slov v texte či dodanie dát vždy v rovnakom, presne stanovenom čase. Všetky tieto prvky nájdu už aj v našich bulletinoch, a preto verím, že sa nám podarí významným spôsobom rozšíriť klientsku bázu tohto produktu,” priblížil riaditeľ úseku obchodu a marketingu TASR Rastislav Borsík.
TASR pripravuje bulletiny Banky a financie, Automobilový priemysel, Stavebníctvo a reality, Denné ekonomické informácie. V angličtine vychádzajú Daily News Monitor, Slovak Weekly News, Economy and Business. Bulletiny agentúra pripravuje s rôznou periodicitou, ktorú prispôsobuje potrebám klientov.

Copyright © TASR 2020