26. 1. 2022

Na vývoji hraných projektov pre Markízu a VOYO bude spolupracovať Evita Twardzik

 

Na vývoji hraných projektov pre Markízu a VOYO



 

 bude spolupracovať Evita Twardzik


Svojou kreativitou a bohatými skúsenosťami prispeje k ďalšiemu rozvoju a zvyšovaniu kvality pôvodnej hranej tvorby dlhoročného lídra na slovenskom televíznom trhu.


Skupina Markíza od 1. mája 2022 nadviaže dlhodobú spoluprácu s úspešnou spisovateľkou a scenáristkou Evitou Twardzik. Svojou kreativitou a bohatými skúsenosťami prispeje k ďalšiemu rozvoju a zvyšovaniu kvality pôvodnej hranej tvorby dlhoročného lídra na slovenskom televíznom trhu.

„Evitine úspechy na poli literatúry a filmu hovoria samy za seba, sme preto veľmi radi, že bude spolupracovať s naším tvorivým tímom v Markíze. Jej skúsenosti a kreatívne nápady nám pomôžu naplniť našu stratégiu zvyšovania kvality a objemu lokálneho obsahu pre televíziu a VOYO,“ povedal Matthias Settele, generálny riaditeľ skupiny Markíza.

„Vnímam to ako výzvu, dobrodružstvo. Teším sa, že sa budem môcť podieľať na vývoji nových hraných projektov pre Markízu a VOYO. Verím, že spolu s tvorivým tímom skupiny Markíza nadviažeme na všetky úspešné programy a prinesieme na obrazovky veľa nových,“ povedala Evita Twardzik.

Ako scenáristka a kreatívna producentka Evita Twardzik aktuálne pracuje na adaptácii úspešného francúzskeho seriálu HPI (Haut Potentiel Intellectuel), ktorú pre TV Markíza vyrába skúsený tím produkčnej spoločnosti NUNEZ NFE.


Evita Twardzik (45) je autorkou 14 kníh a scenárov k filmom Všetko alebo nič, Príliš osobná známosť, V lete ti poviem, ako sa mám a Hlavne veľa lásky. V súčasnosti pôsobí aj ako šéfredaktorka ženského mesačníka Evita a vlastnú tolkšou moderuje v Rádiu Expres.