22. 2. 2022

TV Markíza prinesie v utorok naživo návrat a oslavy našich bronzových hokejových hrdinov

 TV Markíza prinesie v utorok naživo návrat a 

oslavy našich bronzových hokejových hrdinov

Dvomi mimoriadnymi spravodajskými reláciami budú divákov sprevádzať Zlatica Švajdová Puškárová a Jana Hospodárová, diváci sa v rámci nich môžu tešiť aj na viaceré slovenské hokejové legendy.


Televízia Markíza v utorok 22. februára 2022 operatívne zaraďuje do vysielania dvojicu mimoriadnych spravodajských relácií s názvom Bronzový sen. V priamom prenose v nich bude pokrývať návrat slovenskej hokejovej reprezentácie zo zimnej olympiády v čínskom Pekingu a následné oslavy zisku historickej bronzovej olympijskej medaily z mužského hokejového turnaja. Mimoriadne relácie sú naplánované na 12:20 hod. a 15:25 hod.

„Aj v Markíze sa veľmi tešíme z úspechu našich hokejistov. A som rád, že budeme môcť divákom naživo priniesť prvé reakcie po ich návrate domov, ako aj búrlivé oslavy s fanúšikmi,“ povedal Henrich Krejča, riaditeľ Centra spravodajstva a publicistiky skupiny Markíza. „Naše štáby budú pripravené sprostredkovať všetko zaujímavé už z privítania bronzovej slovenskej hokejovej reprezentácie na letisku vo Schwechate a následne aj z centra Bratislavy, kde hokejisti absolvujú okružnú jazdu kabriobusom, z ktorého otvorenej strechy budú mávať fanúšikom, pričom hlavná časť osláv má nasledovať po 15:30 hod. na Námestí SNP,“ priblížil Krejča.

Zo štúdia v Záhorskej Bystrici budú mimoriadne relácie moderovať Zlatica Švajdová Puškárová a Jana Hospodárová, diváci sa môžu tešiť aj na atraktívnych hostí, ktorými budú viaceré slovenské hokejové legendy. Priamo v štúdiu moderátorky privítajú bývalého slovenského hokejového reprezentanta Mariána Gáboríka a v živom vstupe sa spoja napríklad aj s ďalšou niekdajšou hokejovou hviezdou Mariánom Hossom.

Celý priebeh príchodu bronzových hokejových hrdinov na Schwechat až po koniec osláv v centre Bratislavy budú podrobne mapovať aj štandardné utorkové spravodajské relácie TV Markíza a vynovený spravodajský portál TVnoviny.sk.